VI SØKER DEG

Har du lyst til å jobbe på Bårdshaug Herregård? Vi søker flere trivelige, engasjerte og dyktige kolleger som vil være med og ta Bårdshaug Herregård til nye høyder. Vi søker frokostkokk, bartender og vi er alltid på jakt etter ekstra hjelp.

Ledig stilling Bårdshaug Herregård Frokostkokk

LEDIG STILLING

Frokostkokk 17 % stilling

Vi ser etter deg som har stor interesse for mat og trives på kjøkkenet. Vi ønsker å gi deg muligheten til å være med på å utvikle Trøndelag som matregion og sette fokus på lokale råvarer hos Orklandsregionens største reiselivsbedrift. Vi ønsker oss en frokostkokk i en 17% stilling med arbeidstid lørdag og søndag annenhver uke. Er dette deg?

LES MER
Bartender Bårdshaug Herregård

LEDIG STILLING

Bartender 30 % stilling

Vi ser etter deg som har et stort engasjement for å yte service, et godt kunnskapsnivå om drikke og bartenderyrket, samt god formidlingsevne. Vi har mulighet til å tilby deg med hovedansvar i bar mer arbeid om du ønsker og kan bistå med selskapsservering på kveld i ukedagene.

LES MER

LEDIG STILLINGER

Tilkallingshjelp

Vi har behov for flere nye dyktige kollegaer og søker etter tilkallingshjelper i alle avdelinger. Har du mulighet til å arbeide hver andre eller tredje helg fast på ettermiddag/kveld/natt, kan vil rimelig raskt tilby deg fast ansettelse i stedet for tilkalling. Det er fullt mulig å arbeide i flere avdelinger, noe som igjen øker muligheten for fast ansettelse.

LES MER