Har du lyst til å jobbe på Bårdshaug?

Vi søker flere trivelige, engasjerte og dyktige kollegaer. Finner du ikke en spesifikk stilling som passer deg, er du hjertelig velkommen til å sende oss en åpen søknad hvor du beskriver deg selv, din kompetanse og egenskaper.

Ledige stillinger

Vikariat som kokk i 65 % stilling

Er du vår nye kokkevikar? En av kokkene våre skal ut i fødselspermisjon fom. medio juni måned og i den forbindelse har vi behov for en dyktig kokk til å fylles hennes rolle på laget frem til vi stenger hotellet til jul. Forventet oppstart på vikariatet vil være medio april måned. Vikariatet vil vare tom.…

Les mer about Vikariat som kokk i 65 % stilling

Hvordan er det å jobbe hos oss?

På Bårdshaug Herregård jobber vi kontinuerlig med å skape et arbeidsmiljø som reflekterer mangfoldet vi lever i og storsamfunnet vi leverer tjenester til. Arbeidet med å fremme likestilling og hindre diskriminering er en integrert del av vår bedriftskultur. Hos oss er mangfold en styrke og en forutsetning for å levere best mulig service til våre gjester. Det skal være rom for alle, også på historiske Bårdshaug Herregård. 

Så har vi det gøy på jobben, selvsagt! Godt humør er ofte det beste grunnlaget for å gi gode gjesteopplevelser. Vi spiser hotellfrokost sammen hver dag, har fredagskake rett som det er, påskelotteri, teambuilding, juleavslutning, arbeidsmiljøundersøkelser, høylytt latter, lave skuldre og god takhøyde. Savner du en storfamilie? Du er velkommen til å bli en del av vår Bårdshaugfamilie! 

Spørsmål om en stilling? Ta kontakt!