VI SØKER DEG

Har du lyst til å jobbe på Bårdshaug Herregård? Vi søker flere trivelige, engasjerte og dyktige kolleger som vil være med og ta Bårdshaug Herregård til nye høyder. Vi søker nå etter etter salgssjef, markedsfører og servitører.

SALGSSJEF

100% STILLING

Vi ønsker deg som har både praktisk og teoretisk erfaring innenfor salg. Du evner å motivere deg selv og finner motivasjon i salgsmål og resultatoppnåelse. Du liker å være på farten og møte nye mennesker, og er en god nettverks-bygger. Du liker å begeistre andre, er uredd, har gode samarbeidegenskaper og elsker salg.

LES MER

F&B ANSVARLIG

100% STILLING

Bårdshaug Herregård søker en dyktig og kreativ F&B-ansvarlig som ønsker å videreutvikle vårt fokus på gode mat og drikkeopplevelser. Du elsker unike steder og gode opplevelser, og er genuint opptatt av god og personlig gjesteservice og store matopplevelser.

LES MER

DIGITAL MARKEDSFØRER

70-80% STILLING

Vi ser etter deg som har både praktisk og teoretisk erfaring innenfor markedsføring. Du elsker unike steder og gode opplevelser! Du synes historiske hotell er spennende, og du både ser og verdsetter detaljene i hotellopplevelsen.

LES MER

SERVITØRER

HELTID/DELTID

Vi søker servitører med erfaring og god mat- og drikkekunnskap til á la carte-servering og bar. Arbeidstid etter turnus, primært kveld. Ta kontakt med Magnus Müller Lysholm på mml@baardshaug.no eller 97789981 ved interesse.