VI SØKER DEG

Har du lyst til å jobbe på Bårdshaug Herregård? Vi søker flere trivelige, engasjerte og dyktige kolleger som vil være med og ta Bårdshaug Herregård til nye høyder. Vi søker nå etter salgs-og bookingmedarbeider og nattresepsjonist.

Bårdshaug Herregård søker bookingmedarbeider

VIKARIAT

Salgs- og bookingmedarbeider, 100 %

Vi søker en person til å håndtere alle innkommende gjestehenvendelser på en selgende, korrekt og effektiv måte. Du vil måtte håndtere møte, kurs og konferansehenvendelser, henvendelser fra et nasjonalt og internasjonalt ferie- og fritidsmarked, små og større arrangement, laksefiske, alt av selskaper fra dåp til minnesamvær for å nevne noe. Din jobb vil være å skape en god kundeopplevelse, sikre salget og ha fokus på detaljer slik at hotellets operative avdelinger kan fokusere på vertskapsrollen å overgå gjestenes forventninger.

LES MER
Herregardshagen er nydlig for en kveldstur

LEDIG STILLING

Nattresepsjonist 37 %

Vi søker en uredd og engasjert kollega som kan ta selvstendige avgjørelser. Du må være minimum 20 år, utadvendt og være et utpreget JA-menneske. Samtidig som du har ansvar for hotellets og gjestenes sikkerhet, tar unna forefallende resepsjonsarbeid, svinger deg med støvsugeren og server frokost med verdens største smil.

LES MER