VI SØKER DEG

Har du lyst til å jobbe på Bårdshaug Herregård? Vi søker flere trivelige, engasjerte og dyktige kolleger som vil være med og ta Bårdshaug Herregård til nye høyder. Vi søker frokostkokk, sommerverter, bartender, kurs- og konferansevert eller vertinne og vi er alltid på jakt etter ekstra hjelp.

Ledig stilling Bårdshaug Herregård Frokostkokk

LEDIG STILLING

Frokostkokk 17 % stilling

Vi ser etter deg som har stor interesse for mat og trives på kjøkkenet. Vi ønsker å gi deg muligheten til å være med på å utvikle Trøndelag som matregion og sette fokus på lokale råvarer hos Orklandsregionens største reiselivsbedrift. Vi ønsker oss en frokostkokk i en 17% stilling med arbeidstid lørdag og søndag annenhver uke. Er dette deg?

LES MER
Bartender Bårdshaug Herregård

LEDIG STILLING

Bartender 30 % stilling

Vi ser etter deg som har et stort engasjement for å yte service, et godt kunnskapsnivå om drikke og bartenderyrket, samt god formidlingsevne. Vi har mulighet til å tilby deg med hovedansvar i bar mer arbeid om du ønsker og kan bistå med selskapsservering på kveld i ukedagene.

LES MER
Thamspavliongen

LEDIG STILLING

Sommerverter

Vi ser etter flere imøtekommende personer som både kan ta imot besøkende og gjennomføre historieformidling / omvisninger i Thamspaviljongen og på Bårdshaug Herregård. Du må derfor like å formidle og være trygg i fortellerrollen. Jobben egner seg like godt for ungdom, som unge voksne og pensjonister. Grundig opplæring vil bli gitt.

LES MER

LEDIG STILLINGER

Tilkallingshjelp

Vi har behov for flere nye dyktige kollegaer og søker etter tilkallingshjelper i alle avdelinger. Har du mulighet til å arbeide hver andre eller tredje helg fast på ettermiddag/kveld/natt, kan vil rimelig raskt tilby deg fast ansettelse i stedet for tilkalling. Det er fullt mulig å arbeide i flere avdelinger, noe som igjen øker muligheten for fast ansettelse.

LES MER
Bårdshaug Herregård Tor Arne og Monica

LEDIG STILLINGER

Kurs- og konferansevert eller vertinne, 100 % stilling

Vi søker deg som elsker å yte service og å jobbe med mennesker. Du vet viktigheten av de små detaljene og forutser gjestens behov før de oppstår. Organisert, systematisk og effektiv er egenskaper du kjenner deg igjen i og som du vil trives med i en hektisk arbeidshverdag. I perioder med lavere konferanseaktivitet, utfordrer du gjerne deg selv ved å arbeide i andre avdelinger på hotellet. Har du i tillegg relevant hotell- eller serviceerfaring, så hersker det ingen tvil. Dette er stillingen for deg!

LES MER
resepsjon bårdshaug herregård

LEDIG STILLINGER

Nattresepsjonist, 57 % Vikariat

Vi søker en uredd og engasjert kollega som kan ta selvstendige avgjørelser. Du må være minimum 20 år, utadvendt og være et utpreget JA-menneske. Samtidig som du har ansvar for hotellets og gjestenes sikkerhet, tar unna forefallende resepsjonsarbeid, svinger deg med støvsugeren og server frokost med verdens største smil.

LES MER