VI SØKER DEG

Har du lyst til å jobbe på Bårdshaug Herregård? Vi søker flere trivelige, engasjerte og dyktige kolleger som vil være med og ta Bårdshaug Herregård til nye høyder. Vi søker nå etter salgs-og bookingmedarbeider, nattresepsjonist, husokonomassistent, hovmester og servitør.

Bårdshaug Herregård søker bookingmedarbeider

LEDIG STILLING

Bookingansvarlig

Vi søker en erfaren og hyggelig bookingansvarlig i 100% stilling. Stillingen innebærer behandling av innkommende henvendelser på en selgende, korrekt og effektiv måte. Henvendelsene vil typisk gjelde møter, kurs og konferanser, små og store arrangement, alt av selskaper fra dåp til minnesamvær, restaurantbestillinger og laksefiske. Du vil jobbe med både norske og internasjonale kunder i bedrifts- og privatmarkedet. Dine viktigste mål i arbeidet som Bårdshaug Herregårds bookingansvarlig vil være gi kundene en god opplevelse, sikre salget, bidra til vekst og sikre korrekt informasjon om gjestenes bestillinger internt.

LES MER
Herregardshagen er nydlig for en kveldstur

LEDIG STILLING

Nattresepsjonist, 37 %

Vi søker en uredd og engasjert kollega som kan ta selvstendige avgjørelser. Du må være minimum 20 år, utadvendt og være et utpreget JA-menneske. Samtidig som du har ansvar for hotellets og gjestenes sikkerhet, tar unna forefallende resepsjonsarbeid, svinger deg med støvsugeren og server frokost med verdens største smil.

LES MER
Bårdshaug Herregård Tor Arne og Monica

LEDIG STILLING

Hovmester

Vil du bli vår andre hovmester og bli en del av et team på 5 – 6 fast ansatte i hotellets restaurant- og baravdeling? Hele Bårdshaug familien utgjør ca. 30 fast ansatte. Som vår andre hovmester vil du få en allsidig og utfordrende jobb. Her har vi alt fra frokost, servering i forbindelse med møter, kurs og konferanser, lunsj, afternoon tea, a la carte, selskap, små og større arrangement, bar og lobbybar. Serveringen foregår hovedsakelig inne på hotellet, på uteområdene våre og i stuene i den historiske herregården.

LES MER
Servering restaurant Ministeren

LEDIG STILLING

Hotellmedarbeider servering

Vi ser etter deg som har et stort engasjement for å yte service, et godt kunnskapsnivå om mat og drikke og god formidlingsevne. Du blir en del av et team på 6 fast ansatte i hotellets restaurant- og baravdeling. Hele Bårdshaug familien utgjør 32 fast ansatte. Her har vi alt fra frokost, servering i forbindelse med møter, kurs og konferanser, lunsj, afternoon tea, a la carte, selskap, små og større arrangement, bar og lobbybar. Serveringen foregår hovedsakelig i vår a la carte restaurant, Restaurant Ministeren, i hotellets festsal, på uteområdene våre og i stuene i den historiske herregården.     

LES MER
Enkeltrom Bårdshaaug Herregård

LEDIG STILLING

Husøkonomassistent

Vi ser etter deg som ønsker å bidra til et godt faglig og kollegialt miljø i vår husøkonomavdeling. Her arbeider syv av hverdagsheltene våre fra før av. Du vil størsteparten av arbeidshverdagen din arbeide operativt i renholdsavdelingen sammen med øvrige kollegaer. I tillegg vil du ha tett og løpende dialog med hotellsjefen samt gå egne ansvarshelger.

  

LES MER
Sommerjobb Bårdshaug Herregård

LEDIG STILLINGER

Ekstrajobb

Vi trenger alltid ekstra hjelp. Det er fullt mulig for ungdom fom. 16 år å arbeide helg med renhold og servering, samt evt. noen timer på ettermiddag / kveld på hverdag. Send oss en mail med noen ord om deg selv og hva du har lyst å arbeide med til post@baardshaug.no, så hører du fra oss.

Les mer om undommene som jobbet hos oss i sommer her.

SEND OSS EN MAIL