Julestemning i historiske omgivelser

Førjulstiden på Bårdshaug Herregård byr på varierte opplevelser for store og små. Hvert år fra midten av november, fylles hotellet med trivelig og lun julestemning, nostalgiske lukter av tradisjonell julemat og hjemmebakst, og gode samtaler mellom førjulsgjester med senkede skuldre og hvilepuls. Vi kan tilby fordelaktige priser på overnatting i forbindelse med bestilling av bord i Restaurant Ministeren, selskap i Festsalen eller Herregården i helgene mot jul.

Årets julebordsmenyer på Bårdshaug Herregård

Årets juleselskapsmenyer tilbys både i Herregården og i Festsalen fra fredag 15. november 2024 til og med lørdag 14. desember, der det enkelte selskapet kan velge mellom en 3-retters tradisjonsmeny (inkl. to ganger servering av hovedrett) eller en 5-retters juleselskapsmeny med sesongens lekreste råvarer. Vi åpner selvsagt også Jaktbaren, for videre fest og moro ut i de små nattetimer. 

Les mer om årets 3-retters tradisjonsmeny her og årets 5-retters juleselskapsmeny her. Kontakt oss allerede i dag for et skreddersydd pristilbud til deres private selskap eller firmajulebord.

Julelunsj

Alle hverdager
fra 05. desember til 20.desember

Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet! Buffeten dekkes i julepyntede omgivelser inne på hotellet. Vi serverer varm julemat, stort koldtbord med hjemmelagde og lokale fristelser, dessertbord og kaffe/te.

Julelunsjen vår er populær som juleavslutning for bedrifter og grupper. Det er også en fin anledning til å ta en stor og god førjuls-lunsj med venner og familie her på trivelige Bårdshaug Herregård.

 

Vår julelunsjbuffet har to sittinger:

Første sitting: Fra kl. 11:15 til 12.30

Andre sitting: Fra kl. 13.00 til 14.15

Pris: kr. 495,- pr person 

Ta kontakt med oss for mer informasjon og reservasjon.

Familiejulebord

Søndag 8. desember og søndag 15. desember

Gjør deg og familien klar til en uforglemmelig julemarkering på Bårdshaug Herregård. Tradisjon tro inviterer vi inn til våre lekre familiejulebord, søndag 08. desember og søndag 15. desember.

Velkommen til vårt tradisjonelle familiejulebord på Bårdshaug Herregård. Buffeten dekkes i julepyntede omgivelser inne på hotellet. Vi serverer varm julemat, stort koldtbord med hjemmelagde og lokale fristelser, dessertbord og kaffe/te.

Familiejulebordene våre er en fin anledning til å ta en stor og god førjulsmiddag med venner og familie her på trivelige Bårdshaug Herregård.

Vår buffet er tilgjengelig mellom kl. 14.00 - kl. 17.00, der vi reserverer bord til dere enten inne i Restaurant Ministeren eller i vår flotte festsal.

 

Pris voksen: Kr. 525,-

Pris barn 3-12 år: Kr. 275,- 

Pris barn 0-2 år: Gratis

Ministeren_PMS-e1506365118513-300x225

Julens Á la Carte i Restaurant Ministeren

Mandag – Lørdag
22. november – 20. desember
Kl 17.00 – 21.00

Vi har satt sammen en á la Carte meny med en miks av tradisjonell julemat og andre spennende retter som setter deg i julestemning. Velkommen til den trivelige restauranten vår hvor terskelen er lav og trivselen høy.

allergi

Vi tar hensyn til alle allergier og intoleranser

Vi tar selvsagt hensyn til allergier / intoleranser og tilpasser julematen slik at det blir en god matopplevelse for alle i deres gjestefølge. Tilpasninger meldes inn til oss på post@baardshaug.no minimum 48 timer før ankomst.

Reisen til Bårdshaug Herregård

motor

BIL / MC

Orkanger ligger ved E39, og er et knutepunkt i regionen. På 30 minutter kommer du deg hit fra blant annet Trondheim, Løkken, Lensvik, Kyrksæterøra, Melhus og E6 ved Klett. Fra Trondheim Lufthavn Værnes tar turen om lag 1 time. En kjøretur på et par timer tar deg hit fra blant annet Røros, Oppdal og Hitra.

buss

BUSS

Reiser du kollektivt? Det tar 2 minutter å gå fra skysstasjonen, som er Orkangers knutepunkt for buss. Hit går det hyppige bussavganger fra Trondheim, både med bussrute 310 og 410. Rutetider finner du hos ATB. Vi organiserer gjerne felles buss- eller minibusstransfer for din gruppe tur/retur Trondheim Sentrum, dersom du ønsker det.

P

BIL / MC

Det er god parkeringsplass rett utenfor hotellet, og her står du gratis. I perioden mai – september tilbyr vi egen MC-parkering til de av våre gjester som reserverer en HUBriding hotellpakke. Vi tilbyr våre gjester lading av deres elbiler mot avgift, like utenfor hotelldøra.

fly

FLY

Du kommer deg enkelt til og fra Trondheim Lufthavn Værnes fra Bårdshaug Herregård i bil, med buss eller med forhåndsreservert transfer. Vi hjelper deg gjerne med å reservere egnet transport til eller fra flyplassen. Trondheim Lufthavn Værnes er et knutepunkt for nasjonale, europeiske og asiatiske flyforbindelser.