Hotellpakker

Å gi deg en god opplevelse er vårt mål og vår stolthet. Velg blant våre eksklusive hotellpakker for å få den mest unike opplevelsen på Bårdshaug Herregård.

Bo som en baronesse

Hotellpakken «Bo som en Baronesse» inviterer til eleganse, ro og en atmosfære som minner om en svunnen tid. Baronesse De Spenglers værelse er vakkert og autentisk innredet, med utsikt over herregårdsparken.

Les mer about Bo som en baronesse

Kongelig opphold

Hotellpakken «Kongelig opphold» inkluderer blant annet en overnatting i Christians Thams myteomspunnende soveværelse. Her kan du sove i samme seng som Kong Oscar || og andre kongelige gjester, med privat balkong og utsikt over herregårdsparken.

Les mer about Kongelig opphold

Herskapelig opphold

Unn deg et «Herskapelig opphold» i Wilhelm Augusts værelse, et lyst og flott dobbeltrom i sidefløyen av den historiske herregården. Denne hotellpakken inkluderer en historisk overnatting i et unikt hotellrom, der moderne komfort møter herskapelig eleganse.

Les mer about Herskapelig opphold

Romantisk opphold

Overrask din kjære med et «Romantisk Opphold» i et av våre deluxerom inne på hotellet. Unn dere en pause fra hverdagen, ta dere tid til å koble av og nyte en avslappende og romantisk hotellovernatting på Bårdshaug Herregård.

Les mer about Romantisk opphold

Laksefiskeren

Drømmer du om å fange storlaksen? Hotellpakken «Laksefiskeren» lar deg kombinere fiske i Bårdshaug Herregårds laksevald i Orkla med 3-retters middag i Restaurant Ministeren og overnatting i hotellets historiske stasjonsbygninger.

Les mer about Laksefiskeren

Hubriding

Bårdshaug Herregård er det perfekte utgangspunktet for å oppleve Trondheim og Trøndelag på to hjul. Hotellpakken «Hubriding» sikrer deg en leskende velkomst på rommet, en dedikert parkeringsplass og vaskefasiliteter for motorsykkel.

Les mer about Hubriding
Thamspsviljongen_logo

Thamspaviljongen - Et lite stykke amerikansk historie midt i Orkanger

Thamspaviljongen, også kjent som «The Norway Building», var Norges bidrag til verdensutstillingen i Chicago i 1893. Paviljongen ble produsert etter «ferdighusmetoden», som M.Thams & Co her på Orkanger var pionerer for, og fraktet til Amerika med skip som la ut fra Orkedalsøren. Dette var starten på en eventyrlig reise for paviljongen, som etter 123 år i USA kom tilbake til Orkanger ved hjelp av ildsjelene bak «Prosjekt Heimatt».