Kongelig opphold på Bårdshaug Herregård

«Kongelig Opphold» er en hotellpakke utenom det vanlige på herskapelige Bårdshaug Herregård i Orkanger.

Bo en natt på «Kongerommet», som opprinnelig var herren i huset – Christian Thams – sitt private værelse i herregården, og ta inn den spesielle atmosfæren.

Vi setter frem litt godsaker på rommet før dere kommer. På ettermiddagen får dere nyte en god tre-retters middag i Restaurant Ministeren og påfølgende morgen serveres det en raus lokalmatfrokost i hotellets spisesal. Fyll opp badekaret på rommet med varmt vann og bobler, eller benytt dere av det flotte og helt unike badeværelset i herregårdens underetasje. På kongerommet er det, som i Thams tid, ikke tv. Men trådløst internett og utsikt mot herregårdsparken er det. Hjertelig velkommen til et opphold utenom det vanlige!

Hotellpakken «Kongelig opphold» inkluderer:

  • En natt i «Kongerommet»
  • Musserende vin, sjokolade og frukt på rommet ved ankomst
  • Tre-retters middag i Restaurant Ministeren ex. drikke
  • Badekåpe og tøfler
  • Frokost

Historien bak Kongerommet

«Kongerommet» er oppkalt etter herren i huset – Christian Thams – og dette var hans  private værelse i herregården. Dette er et rom hvor du som gjest virkelig får kjenne på den spesielle atmosfæren.

Dette værelset fikk etter hvert navnet sitt grunnet sengen på rommet, som Christian Thams fikk laget spesielt i anledning kong Oscar IIs opphold på Bårdshaug Herregård i 1902. Fyrsten av Monaco Prins Albert I., belgiske kong Leopold den II, kong Håkon, kong Olav, kong Harald og dronning Sonja, kronprins Håkon og kronprinsesse Mette Marit har alle gjestet kongerommet, så rommet bærer navnet med rette.

Dersom dere ønsker å bo flere netter i Orkanger, for å oppleve hva den koselige småbyen og områdene rundt har å by på, kan oppholdet enkelt kombineres med overnatting i våre moderne rom inne på hotellet. Send oss en forespørsel, så skreddersyr vi et uforpliktende tilbud til dere.

Gi bort denne pakken som gavekort!

Hotellpakken Kongelig opphold er et supert gavetips til din partner som kanskje har alt! Den beste gaven kan ofte være en opplevelse som skaper gode minner. Vi har gjort det enkelt for deg og har et skreddersydd gavekort på akkurat denne pakken.

Reisen til Bårdshaug Herregård

motor

BIL / MC

Orkanger ligger ved E39, og er et knutepunkt i regionen. På 30 minutter kommer du deg hit fra blant annet Trondheim, Løkken, Lensvik, Kyrksæterøra, Melhus og E6 ved Klett. Fra Trondheim Lufthavn Værnes tar turen om lag 1 time. En kjøretur på et par timer tar deg hit fra blant annet Røros, Oppdal og Hitra.

buss

BUSS

Reiser du kollektivt? Det tar 2 minutter å gå fra skysstasjonen, som er Orkangers knutepunkt for buss. Hit går det hyppige bussavganger fra Trondheim, både med bussrute 310 og 410. Rutetider finner du hos ATB. Vi organiserer gjerne felles buss- eller minibusstransfer for din gruppe tur/retur Trondheim Sentrum, dersom du ønsker det.

P

BIL / MC

Det er god parkeringsplass rett utenfor hotellet, og her står du gratis. I perioden mai – september tilbyr vi egen MC-parkering til de av våre gjester som reserverer en HUBriding hotellpakke. Vi tilbyr våre gjester lading av deres elbiler mot avgift, like utenfor hotelldøra.

fly

FLY

Du kommer deg enkelt til og fra Trondheim Lufthavn Værnes fra Bårdshaug Herregård i bil, med buss eller med forhåndsreservert transfer. Vi hjelper deg gjerne med å reservere egnet transport til eller fra flyplassen. Trondheim Lufthavn Værnes er et knutepunkt for nasjonale, europeiske og asiatiske flyforbindelser.