På reise med dine kjæledyr?

Det er ingen grunn til å la familiens beste venn være igjen når resten av familien drar på ferie. På Bårdshaug Herregård er kjæledyrene velkommen i våre utvalgte rom for deg som reiser med firbeinte. Har du spørsmål rundt overnatting med kjæledyr? Vi vil gjerne høre fra deg!

Til deg som reiser hit med kjæledyr

Vi tilbyr overnatting i våre stasjonsrom våre de av våre for gjester som ønsker å ta med seg sine kjæredyr på overnatting. Du kan parkere bilen din rett utenfor døra til rommet deres og har med det direkte utgang fra rommet deres til hotellets egne uteområder og 2-minutters gangavstand til Orklaparken. 

Du kan få låne egen mat- og vannskål til din firebeinte reisevenn, samt få utdelt ekstra håndklær ved å henvende deg til resepsjonen. Overnatting med firbeint reisevenn medfører et rengjøringstillegg på kr. 300,- pr. natt. Førerhunder overnatter kostnadsfritt. 

Tips

  • Bestill direkte via hotellets hjemmeside når du ønsker å reservere hotellovernatting inkl. overnatting for din firebeinte reisevenn. Dersom du bestiller via 3dje part (f.eks. hotels.com eller booking.com) vil vi ikke få beskjed om at du ønsker å ha med deg en hund/katt på hotellrommet. 
  • Vi setter pris på at du har med et reisebur til din firebeinte reisevenn, all den tid dere ikke er sammen eller sover.   
  • Heng opp et «Ikke forstyrr» skilt på døren hvis din firebeinte reisevenn er alene på rommet en stund, så slipper både venn og renholder å bli overrasket.

En kort spasertur fra hotellet ligger Orkdal Dyresenter, der finner dere både kjæledyrsbutikken Buddy og Evidensia dyreklinikk