Bo som en baronesse i Baronesse de Spenglers værelse

Hotellpakke for deg som ønsker et romantisk, historisk opphold i «Baronesse de Spenglers» værelse med utsikt over herregårdsparken. I hotellpakken Bo som en Baronesse, bor dere en natt på herskapelige Bårdshaug Herregård hvor overnatting, frokost, middag og noe å hygge seg med på værelset er inkludert.

Hotellpakken «Bo som en Baronesse» inkluderer:

  • En natt i baronesse de Spenglers værelse
  • Musserende vin, sjokolade og frukt på værelset ved ankomst
  • Badekåpe og tøfler
  • Tilgang til det kongelige badet
  • Frokost
  • Tre-retters middag i Restaurant Ministeren ex. drikke

 

Pris pr person kr. 2.725,-*
*Forutsetter to personer i dobbeltrom

Historien bak Baronesse de Spengler

Under studietiden i Sveits traff Christian Thams en ung nederlanskfødt baronesse, Sarah Sybille Francoise Atoinette Elènore Baronesse de Spengler. De giftet seg 25.august 1886, han 19 og hun 18 år gammel. Hun var en vakker, selvstendig og moderne kvinne med sans for det kunstneriske innen sang og teater. Under Thams mange selskaper på Bårdshaug var hun mest opptatt av de kulturelle innslag.

I Baronesse De Spenglers værelse er du i romantiske omgivelser fra en annen tid. Baronessens værelse er vakkert og autentisk innredet, med utsikt over herregårdsparken. Det er vann på rommet, men ikke toalett og bad. Gjester får benytte det flotte herregårdsbadet i kjelleren, og det er flere toalett i herregården.

Dersom dere ønsker å bo flere netter i Orkanger, for å oppleve hva den koselige småbyen og områdene rundt har å by på, kan oppholdet enkelt kombineres med overnatting i våre moderne rom inne på hotellet. Send oss en forespørsel, så skreddersyr vi et uforpliktende tilbud til dere.

Gi bort denne pakken som gavekort!

Denne unike hotellpakken vi har valgt å kalle Bo som en Baronesse er et supert gavetips til den som har alt. Søster, venninnne, mamma, kjæresten eller en god kollega! Vi har gjort det enkelt for deg og har et skreddersydd gavekort på akkurat denne pakken.

Reisen til Bårdshaug Herregård

motor

BIL / MC

Orkanger ligger ved E39, og er et knutepunkt i regionen. På 30 minutter kommer du deg hit fra blant annet Trondheim, Løkken, Lensvik, Kyrksæterøra, Melhus og E6 ved Klett. Fra Trondheim Lufthavn Værnes tar turen om lag 1 time. En kjøretur på et par timer tar deg hit fra blant annet Røros, Oppdal og Hitra.

buss

BUSS

Reiser du kollektivt? Det tar 2 minutter å gå fra skysstasjonen, som er Orkangers knutepunkt for buss. Hit går det hyppige bussavganger fra Trondheim, både med bussrute 310 og 410. Rutetider finner du hos ATB. Vi organiserer gjerne felles buss- eller minibusstransfer for din gruppe tur/retur Trondheim Sentrum, dersom du ønsker det.

P

BIL / MC

Det er god parkeringsplass rett utenfor hotellet, og her står du gratis. I perioden mai – september tilbyr vi egen MC-parkering til de av våre gjester som reserverer en HUBriding hotellpakke. Vi tilbyr våre gjester lading av deres elbiler mot avgift, like utenfor hotelldøra.

fly

FLY

Du kommer deg enkelt til og fra Trondheim Lufthavn Værnes fra Bårdshaug Herregård i bil, med buss eller med forhåndsreservert transfer. Vi hjelper deg gjerne med å reservere egnet transport til eller fra flyplassen. Trondheim Lufthavn Værnes er et knutepunkt for nasjonale, europeiske og asiatiske flyforbindelser.