Kurs og konferanse i historiske omgivelser

I historiske omgivelser kun 30 minutter fra Trondheim, kan deres gruppe finne arbeidsro og inspirasjon. Bårdshaug Herregård tilbyr moderne møterom og konferansefasiliteter for 2 – 140 deltagere. I tillegg tilbyr vi historiske møterom i den flotte herregården og i stavkirkebygget Thamspaviljongen, samt leie av kinosal med plass for opptil 300 personer.

Møterom

Vi tilbyr både moderne møterom inne på hotellet, samt historiske møterom i den ærverdige herregården og i stavkirkebygget Thamspaviljongen, tilpasset 2 – 140 deltagere.

Les mer about Møterom

Gruppeaktiviteter

Ønsker dere et sosialt og lagbyggende avbrekk mellom de faglige øktene? Sjekk ut vårt aktivitetstilbud.

Les mer about Gruppeaktiviteter

Overnatting

Bårdshaug Herregård har 88 hotellrom med sengeplass til 154 gjester, inklusive 9 historiske rom i herregården etter Christian Thams.

Les mer about Overnatting

Vekk skapertrang og kreativitet i våre unike omgivelser

Vi legger alt til rette for en god kurs, konferanse- og møteopplevelse

Vi tilbyr:

  • 88 rom med 154 sengeplasser, der 6 av rommene er innredet for rullestolbrukere
  • God, hjemmelaget mat med fokus på lokale råvarer
  • Lagbyggende aktiviteter – skreddersydd til din gruppe
  • 6 moderne møterom/5 grupperom/2-140 personer
  • Flotte selskapslokaler for opptil 120 personer
  • 30 minutter med bil/transfer fra Trondheim
  • Gode bussforbindelser med Orkanger Skysstasjon rett ved hotellet
  • Fri parkering rett utenfor hotellet
handicap

Universell utforming - et hotell for alle

Bårdshaug Herregård er rullestolvennlig både i fellesområdene og i restauranten, med trinnfri adkomst. Den nyere delen av hotellet har heis og ved hovedinngangen er det plassert en automatisk døråpner. Hovedinngangen er trinnfri og er bredere enn minimumskravet på 90 cm. I resepsjons- / lobbyområdet har vi ett toalett tilpasset rullestolbrukere. Hotellets festsal og møterom «Orkanger» har teleslynge montert. Det er også heis opp til møteromsfløyene «Orkanger» og «Fannrem». Det er gode lysforhold og god solavskjerming i fellesarealet og på alle møterom.

Reisen til Bårdshaug Herregård

motor

BIL / MC

Orkanger ligger ved E39, og er et knutepunkt i regionen. På 30 minutter kommer du deg hit fra blant annet Trondheim, Løkken, Lensvik, Kyrksæterøra, Melhus og E6 ved Klett. Fra Trondheim Lufthavn Værnes tar turen om lag 1 time. En kjøretur på et par timer tar deg hit fra blant annet Røros, Oppdal og Hitra.

buss

BUSS

Reiser du kollektivt? Det tar 2 minutter å gå fra skysstasjonen, som er Orkangers knutepunkt for buss. Hit går det hyppige bussavganger fra Trondheim, både med bussrute 310 og 410. Rutetider finner du hos ATB. Vi organiserer gjerne felles buss- eller minibusstransfer for din gruppe tur/retur Trondheim Sentrum, dersom du ønsker det.

P

BIL / MC

Det er god parkeringsplass rett utenfor hotellet, og her står du gratis. I perioden mai – september tilbyr vi egen MC-parkering til de av våre gjester som reserverer en HUBriding hotellpakke. Vi tilbyr våre gjester lading av deres elbiler mot avgift, like utenfor hotelldøra.

fly

FLY

Du kommer deg enkelt til og fra Trondheim Lufthavn Værnes fra Bårdshaug Herregård i bil, med buss eller med forhåndsreservert transfer. Vi hjelper deg gjerne med å reservere egnet transport til eller fra flyplassen. Trondheim Lufthavn Værnes er et knutepunkt for nasjonale, europeiske og asiatiske flyforbindelser.