Bryllup og selskap

Bårdshaug Herregård tilbyr ekte gjestfrihet, historiske rammer og tidløs eleganse for livets store markeringer; fra enestående bryllupsfeiringer med tilhørende vielse i herregårdshagen eller i Thamspaviljongen, til storslagne jubileer eller familiære og nære konfirmasjon- og dåpsfeiringer. Vi tilbyr egnede lokaler for opptil 120 personer inne på hotellet og opp til 40 personer i herregården.

Bryllup

Med sin herskapelige atmosfære og romantiske omgivelser er Bårdshaug Herregård et utmerket sted for et vellykket bryllupsarrangement. Vi har lang erfaring i å planlegge og gjennomføre bryllup. Sammen med dere skaper vi den perfekte rammen rundt deres store dag.

Les mer about Bryllup

Selskap

På Bårdshaug Herregård får du flotte selskapslokaler for både små og store selskap, fra 40 personer inne i den historiske herregården opptil 120 personer i hotellets moderne festsal. Vi har lang erfaring og kompetanse i å arrangere vellykkede selskap.

Les mer about Selskap

Jul

Førjulstiden på Bårdshaug Herregård byr på varierte opplevelser for store og små. Hvert år fra midten av november, fylles hotellet med trivelig og lun julestemning, nostalgiske lukter av tradisjonell julemat og hjemmebakst, og gode samtaler mellom førjulsgjester med senkede skuldre og hvilepuls.

Les mer about Jul

Ærverdige og historiske selskapslokaler

Reisen til Bårdshaug Herregård

motor

BIL / MC

Orkanger ligger ved E39, og er et knutepunkt i regionen. På 30 minutter kommer du deg hit fra blant annet Trondheim, Løkken, Lensvik, Kyrksæterøra, Melhus og E6 ved Klett. Fra Trondheim Lufthavn Værnes tar turen om lag 1 time. En kjøretur på et par timer tar deg hit fra blant annet Røros, Oppdal og Hitra.

buss

BUSS

Reiser du kollektivt? Det tar 2 minutter å gå fra skysstasjonen, som er Orkangers knutepunkt for buss. Hit går det hyppige bussavganger fra Trondheim, både med bussrute 310 og 410. Rutetider finner du hos ATB. Vi organiserer gjerne felles buss- eller minibusstransfer for din gruppe tur/retur Trondheim Sentrum, dersom du ønsker det.

P

BIL / MC

Det er god parkeringsplass rett utenfor hotellet, og her står du gratis. I perioden mai – september tilbyr vi egen MC-parkering til de av våre gjester som reserverer en HUBriding hotellpakke. Vi tilbyr våre gjester lading av deres elbiler mot avgift, like utenfor hotelldøra.

fly

FLY

Du kommer deg enkelt til og fra Trondheim Lufthavn Værnes fra Bårdshaug Herregård i bil, med buss eller med forhåndsreservert transfer. Vi hjelper deg gjerne med å reservere egnet transport til eller fra flyplassen. Trondheim Lufthavn Værnes er et knutepunkt for nasjonale, europeiske og asiatiske flyforbindelser.