Minneverdige selskap i herskapelige omgivelser

På Bårdshaug Herregård får du historiske eller moderne selskapslokaler for både små og store selskap, fra ti personer opp til 120 personer. Våre selskapsgjester trekker fram herregårdens unike atmosfære, hotellets ekte, kortreiste og ærlige mat og vårt nære og rause vertskap som noen av høydepunktene ved å arrangere et selskap på Bårdshaug Herregård.

Ærverdige selskap i Festsalen

Inne på hotellet har vi den flotte festsalen, som ble totalrenovert i 2015. Her møter herregårdsstilen moderne design, og man er fullt utstyrt med AV-teknisk utstyr. Festsalen rommer opp til 120 gjester, og passer derfor veldig godt til større selskap. Den ligger vegg i vegg med lobbyområdet, Jaktbaren og uteområdet på baksiden og det kan enkelt og godt tilrettelegges med bar, dans og underholdning.

Ønsker dere å være inne på hotellet, men ikke er så mange, er vår hyggelige restaurant et meget godt alternativ.

Vi har lang erfaring og kompetanse i å arrangere vellykkede selskap. Kontakt oss gjerne for å høre hva vi kan gjøre for dere!

Selskap i den historiske herregården

Den vakre herregården er en nydelig ramme rundt minneverdige øyeblikk, og tilfører noe unikt og høytidelig til de store anledningene i livet. Den er også et av de flotteste og mest spesielle selskapslokalene vi har i distriktet, og egner seg derfor godt til middagsselskaper og hendelser som skal være noe ekstra og utenom det vanlige. Velegnet for selskaper fra ca 10- 40 personer.

Vi tilrettelegger og skreddersyr til din anledning

  • Store og små selskaper
  • Jubileum og fødselsdager
  • Konfirmasjon, dåp, navnefest og andre festdager
  • Minnesamvær
  • Julebord og andre feiringer for bedrifter
  • Har du andre ønsker? Vi skreddersyr gjerne et selskap for deg!

Vi tar hensyn til allergi, intoleranse og andre behov

Det er viktig for oss å imøtekomme våre gjester og deres behov. Når dere har deres selskap hos oss på Bårdshaug tar vi hensyn til alle allergier, intoleranser, dietter eller andre behov dere har når det kommer til mat og drikke som serveres.

Kontakt oss på forhånd, så tilrettelegger vi menyen etter deres ønsker!

Har du et selskap i tankene?

Vi har lang erfaring og kompetanse i å arrangere vellykkede selskap. Kontakt oss gjerne for å høre hva vi kan gjøre for dere!

Reisen til Bårdshaug Herregård

motor

BIL / MC

Orkanger ligger ved E39, og er et knutepunkt i regionen. På 30 minutter kommer du deg hit fra blant annet Trondheim, Løkken, Lensvik, Kyrksæterøra, Melhus og E6 ved Klett. Fra Trondheim Lufthavn Værnes tar turen om lag 1 time. En kjøretur på et par timer tar deg hit fra blant annet Røros, Oppdal og Hitra.

buss

BUSS

Reiser du kollektivt? Det tar 2 minutter å gå fra skysstasjonen, som er Orkangers knutepunkt for buss. Hit går det hyppige bussavganger fra Trondheim, både med bussrute 310 og 410. Rutetider finner du hos ATB. Vi organiserer gjerne felles buss- eller minibusstransfer for din gruppe tur/retur Trondheim Sentrum, dersom du ønsker det.

P

BIL / MC

Det er god parkeringsplass rett utenfor hotellet, og her står du gratis. I perioden mai – september tilbyr vi egen MC-parkering til de av våre gjester som reserverer en HUBriding hotellpakke. Vi tilbyr våre gjester lading av deres elbiler mot avgift, like utenfor hotelldøra.

fly

FLY

Du kommer deg enkelt til og fra Trondheim Lufthavn Værnes fra Bårdshaug Herregård i bil, med buss eller med forhåndsreservert transfer. Vi hjelper deg gjerne med å reservere egnet transport til eller fra flyplassen. Trondheim Lufthavn Værnes er et knutepunkt for nasjonale, europeiske og asiatiske flyforbindelser.