Overnatting inne på hotellet eller i de historiske byggene

På Bårdshaug Herregård kan du overnatte i historiske eller i moderne hotellrom. I den historiske herregården etter Christian Thams kan du overnatte i autentiske hotellrom fra 1904, som Baronesserommet og Kongerommet. En overnatting i Stasjonsbygningene, med røtter tilbake til 1908, inviterer til en smakebit av den norske jernbanehistorien. Inne på hotellet overnatter du i herskapelige omgivelser med moderne komfort.

Rom inne på hotellet

Hotellets hyggelige hovedbygning, som er fra vår tid, rommer de aller fleste gjesterommene på Bårdshaug Herregård. Det er i hovedbygningens stemningsfulle lobby og resepsjonsområde du ønskes velkommen. Inne på hotellet kan du overnatte i enkelt- eller dobbeltrom, eventuelt superior- og deluxe rom.

Rom i historiske bygninger

Herskapelige Bårdshaug Herregård fra tidlig 1900-tall troner som et lite slott på hotellområdet. Både selve herregården og stasjonsbygningene benyttes til overnatting, der de unike hotellrommene byr på hver sin historiske tidsreise tilbake til Christian Thams storhetstid.

handicap

Universell utforming - et hotell for alle

Bårdshaug Herregård er rullestolvennlig både i fellesområdene og i restauranten, med trinnfri adkomst. Vi har seks nyere hotellrom innredet for rullestolbrukere. Fire av dem i første etasje, to av dem nært nødutganger i andre etasje. Bestill Superior rom og kontakt oss om dine behov. Det er mulighet for ledsaging mellom overnattingsrom, resepsjon og hotellets ulike fellesarealer, inkl. spisesal og restaurant, samt hjelp til å forsyne seg fra f.eks. frokostbuffet.