Herskapelig opphold i historiske omgivelser

«Herskapelig Opphold» er Bårdshaug Herregårds signaturpakke! 

Unn deg et «Herskapelig opphold» i Wilhelm Augusts værelse, et lyst og flott dobbeltrom i sidefløyen av den historiske herregården. Denne hotellpakken inkluderer en historisk overnatting i et unikt hotellrom, der moderne komfort møter herskapelig eleganse. Den herskapelige opplevelsen blir komplett med smakfulle overraskelser på rommet ved ankomst, en bedre middag på kvelden og en nydelig lokalmatfrokost før avreise.

Hotellpakken «Herskapelige opphold» inkluderer:

  • En natt i «Wilhelm August Værelse»
  • Musserende vin, sjokolade og frukt på rommet ved ankomst
  • Tre-retters middag i Restaurant Ministeren ex. drikke
  • Badekåpe og tøfler
  • Frokost

Wilhelm August Værelse

«Wilhelm August Værelse» er oppkalt etter Christian Thams sin bror og utgjør et lyst og tiltalende dobbeltrom i sidefløyen av herregården. Nylig renovert, byr hotellrommet på moderne bekvemmeligheter som inkluderer et hyggelig sitteområde der du er velkommen til å nyte en god kopp kaffe eller te, samt en frukt- og sjokoladehilsen fra hotellet. 

Hotellrommet har eget bad med dusj, komplett med myke badekåper, tøfler og eksklusive L’Occitane velværeprodukter. Opplev morgenstunden med en deilig frokost inne i hotellets spisesal og nyt utsikten mot herregårdens historiske borggård.

Gi bort denne pakken som gavekort!

Hotellpakken Herskapelige opphold er et supert gavetips til den som er opptatt av gode oppevelser, historie og den herskapelige følelsen. Vi har gjort det enkelt for deg og har et skreddersydd gavekort på akkurat denne pakken.

Reisen til Bårdshaug Herregård

motor

BIL / MC

Orkanger ligger ved E39, og er et knutepunkt i regionen. På 30 minutter kommer du deg hit fra blant annet Trondheim, Løkken, Lensvik, Kyrksæterøra, Melhus og E6 ved Klett. Fra Trondheim Lufthavn Værnes tar turen om lag 1 time. En kjøretur på et par timer tar deg hit fra blant annet Røros, Oppdal og Hitra.

buss

BUSS

Reiser du kollektivt? Det tar 2 minutter å gå fra skysstasjonen, som er Orkangers knutepunkt for buss. Hit går det hyppige bussavganger fra Trondheim, både med bussrute 310 og 410. Rutetider finner du hos ATB. Vi organiserer gjerne felles buss- eller minibusstransfer for din gruppe tur/retur Trondheim Sentrum, dersom du ønsker det.

P

BIL / MC

Det er god parkeringsplass rett utenfor hotellet, og her står du gratis. I perioden mai – september tilbyr vi egen MC-parkering til de av våre gjester som reserverer en HUBriding hotellpakke. Vi tilbyr våre gjester lading av deres elbiler mot avgift, like utenfor hotelldøra.

fly

FLY

Du kommer deg enkelt til og fra Trondheim Lufthavn Værnes fra Bårdshaug Herregård i bil, med buss eller med forhåndsreservert transfer. Vi hjelper deg gjerne med å reservere egnet transport til eller fra flyplassen. Trondheim Lufthavn Værnes er et knutepunkt for nasjonale, europeiske og asiatiske flyforbindelser.