Et romantisk opphold - med tid til hverandre

La kjærligheten blomstre under et romantisk opphold på Bårdshaug Herregård.

Ta et velfortjent avbrekk fra hverdagens forpliktelser og skjem hverandre bort med et avslappende opphold hos oss. Når dere bestiller hotellpakken Romantisk opphold, innlosjerer vi dere på et av våre superiorrom, lager både middag og frokost til dere og sørger for at dere ikke trenger å tenke på noe annet enn hverandre.

Hotellpakken «Romantisk opphold» inkluderer:

  • Overnatting i deluxe-rom med balkong
  • Tre-retters middag i Restaurant Ministeren ex. drikke
  • Frokost servert på rommet
  • Musserende vin, sjokolade fra «Jentene på tunet» og frukt ved ankomst

Et avbrekk fra hverdagen i romantiske omgivelser

Dersom dere ønsker å bo flere netter i Orkanger, for å oppleve hva den koselige småbyen og områdene rundt har å by på, kan oppholdet enkelt kombineres med overnatting i våre moderne rom inne på hotellet. Send oss en forespørsel, så skreddersyr vi et uforpliktende tilbud til dere.

Gi bort denne pakken som gavekort!

Hvor fantastisk hadde det ikke vært å få et Romantisk opphold i gave? Perfekt både som julegave, bursdagsgave eller en hilsen på morsdag eller Valentine1s Day. Vi har gjort det enkelt for deg og har et skreddersydd gavekort på akkurat denne pakken.

Reisen til Bårdshaug Herregård

motor

BIL / MC

Orkanger ligger ved E39, og er et knutepunkt i regionen. På 30 minutter kommer du deg hit fra blant annet Trondheim, Løkken, Lensvik, Kyrksæterøra, Melhus og E6 ved Klett. Fra Trondheim Lufthavn Værnes tar turen om lag 1 time. En kjøretur på et par timer tar deg hit fra blant annet Røros, Oppdal og Hitra.

buss

BUSS

Reiser du kollektivt? Det tar 2 minutter å gå fra skysstasjonen, som er Orkangers knutepunkt for buss. Hit går det hyppige bussavganger fra Trondheim, både med bussrute 310 og 410. Rutetider finner du hos ATB. Vi organiserer gjerne felles buss- eller minibusstransfer for din gruppe tur/retur Trondheim Sentrum, dersom du ønsker det.

P

BIL / MC

Det er god parkeringsplass rett utenfor hotellet, og her står du gratis. I perioden mai – september tilbyr vi egen MC-parkering til de av våre gjester som reserverer en HUBriding hotellpakke. Vi tilbyr våre gjester lading av deres elbiler mot avgift, like utenfor hotelldøra.

fly

FLY

Du kommer deg enkelt til og fra Trondheim Lufthavn Værnes fra Bårdshaug Herregård i bil, med buss eller med forhåndsreservert transfer. Vi hjelper deg gjerne med å reservere egnet transport til eller fra flyplassen. Trondheim Lufthavn Værnes er et knutepunkt for nasjonale, europeiske og asiatiske flyforbindelser.