Laksefiskeren

Kombiner laksefiske i Orkla med overnatting i de hyggelige stasjonsbygningene på historiske Bårdshaug Herregård. Kanskje er det nettopp her drømmen om storlaksen skal gå i oppfyllelse?

I en av Norges beste lakseelver Orkla, finner vi Bårdshaug Herregårds private fiskevald Fandrem 1 og Gjelørene. Valdet ligger 3 km fra hotellet i naturskjønne omgivelser og den rause elvebredden er møblert med gapahuk og benker. En kveld oppe i elva kan være akkurat det hyggelige avbrekket ute i frisk luft, som gjør oppholdet her på Bårdshaug Herregård komplett. Med vår hotellpakke Laksefiskeren skreddersyr vi et opplev for deg som er fiskeentusiast eller din gruppe.

Hotellpakken «Laksefiskeren» inkluderer*:

  • Overnatting i stasjonsrom
  • Fiskekort på hotellets laksevald
  • Laksefiske fra kl. 12 ankomstdag til kl. 12 avreisedag
  • 3-retters middag i Restaurant Ministeren eks. drikke
  • Egensmurt matpakke
  • Påfyll av kaffe/te på egen termos

* Hotellpakken kan utelukkende reserveres i laksesesongen (1. juni til 30. august)
* Fiskeravgift til staten kommer i tillegg og kan betales her: Fiskeravgift 

Valdet

I en av Norges beste lakseelver Orkla, finner vi Bårdshaug Herregårds private fiskevald Fandrem 1 og Gjelørene. Valdet ligger 3 km fra hotellet i naturskjønne omgivelser og den rause elvebredden er er møblert med gapahuk og benker. Her skreddersyr vi gjerne opplegg for deg eller din gruppe, enten du ønsker å fiske alene eller sammen med flere.

Fandrem 1 og Gjelørene ligger rundt 500 meter langt og er lett tilgjengelig fra begge sider. Fra vestbredden er valdet lettfisket, og skulle man ønske å ta i bruk vaderne er bunnen ganske snill med små rullesteiner og grus. Østsiden er langt mer krevende å fiske, med bratt elvebredd og mye vegetasjon. Valdet ligger ca. 4 km fra munningen av elva, og godt fiske kan ofte oppleves i en periode på 2-4 timer etter at floa er på topp. Det er en gapahuk med bålplass og grill på vestsiden av valdet. På normal vannstand kan man kjøre helt ut på grusbanken det gapahuken står. Parkering er derimot tryggest oppe på tørt land. Vi selger opp til 6 fiskekort til valdet per døgn.

Fiskekort til Fandrem 1 og Gjelørene kan kjøpes direkte på Elveguiden.no:*Fiskeavgift til staten kommer i tillegg og kan betales HER
Praktisk informasjon om fiske i Orkla kan du lese her: Elveguiden

Oppholdet

Stasjonsbygningene er ombygde jernbanestasjoner som tidligere sto plassert langs Norges første elektriske jernbane, Thamshavnbanen. Utvendig ser de tilnærmet ut som de gjorde den gangen, men inni er det lite som vitner om hva de en gang har blitt brukt til, med moderne innredning og nyoppussede baderom. Rommene er ikke av de største, men velutstyrte og hyggelige. Alle rom i stasjonsbygningene har parkering rett utenfor døra, en liten terrasse med sitteplasser, trådløst internett, vannkokere og et lite kjøleskap. Hotellets hyggelige uteområde ligger rett over plassen, likeså restauranten der man får servert frokost og middag. To minutters gange unna ligger Amfi kjøpesenter som har et rikt utvalg butikker, blant annet matbutikk, vinmonopol og sportsbutikk.

Velkommen til noen flotte dager med fiske i Orkla og et hyggelig opphold hos oss!

Gi bort denne pakken som gavekort!

Gavekort på laksefiske er en perfekt gave til kompis, bror, kollega eller andre du pleier å fiske med. Dette er et gavetips helt utenom det vanlige, men som vil bli en super suksess for den som mottar den!

Reisen til Bårdshaug Herregård

motor

BIL / MC

Orkanger ligger ved E39, og er et knutepunkt i regionen. På 30 minutter kommer du deg hit fra blant annet Trondheim, Løkken, Lensvik, Kyrksæterøra, Melhus og E6 ved Klett. Fra Trondheim Lufthavn Værnes tar turen om lag 1 time. En kjøretur på et par timer tar deg hit fra blant annet Røros, Oppdal og Hitra.

buss

BUSS

Reiser du kollektivt? Det tar 2 minutter å gå fra skysstasjonen, som er Orkangers knutepunkt for buss. Hit går det hyppige bussavganger fra Trondheim, både med bussrute 310 og 410. Rutetider finner du hos ATB. Vi organiserer gjerne felles buss- eller minibusstransfer for din gruppe tur/retur Trondheim Sentrum, dersom du ønsker det.

P

BIL / MC

Det er god parkeringsplass rett utenfor hotellet, og her står du gratis. I perioden mai – september tilbyr vi egen MC-parkering til de av våre gjester som reserverer en HUBriding hotellpakke. Vi tilbyr våre gjester lading av deres elbiler mot avgift, like utenfor hotelldøra.

fly

FLY

Du kommer deg enkelt til og fra Trondheim Lufthavn Værnes fra Bårdshaug Herregård i bil, med buss eller med forhåndsreservert transfer. Vi hjelper deg gjerne med å reservere egnet transport til eller fra flyplassen. Trondheim Lufthavn Værnes er et knutepunkt for nasjonale, europeiske og asiatiske flyforbindelser.