VINTERMENY

Serveres i restauranten alle dager kl. 17.00 – 21.00, fra januar 2024

FORRETTER

KREMET LØKSUPPE

Fermentert hvitløk og Høvding Sverre fra Orkladal Ysteri

Kr. 125,-

(Allergener: laktose)

***

BLINIS MED TROLLTIND FRA TYNSET

Røros rømme

Kr. 145,-

(Allergener: hvete, laktose, egg)

***

HOVEDRETTER

KREMET FISKESUPPE

Fisk fra Trøndelag servert med hjemmelaget godt brød,
aioli og persilleolje

Kr. 325,-

(Allergener: fisk, skalldyr, laktose, sulfitt, egg, hvete)

***

OVNSBAKT SKREI

Erterpure, soyasmør med bacon og kapers

Kr 325,-

(Allergener: fisk, laktose)

***

PORCHETTA AV SVIN FRA MERÅKER

Marinert med urter fra Rosenvik, eplesaus, Pommes Anna

Kr. 355,-

(Allergener: sulfitt)

***

YTREFILET AV OKSE FRA RENSKLEIV GÅRD

Rødløkskompott, syltet ramsløk, portvinssaus og ovnsbakte poteter

Kr. 415,-

(Allergener: laktose, sulfitt)

***

HERREGÅRDENS BURGER

Laget av storfe fra Renskleiv Gård, blåmuggost fra Orkladal Ysteri

Kr. 305,-

(Allergener: laktose, hvete, egg)

***

SELLERIBURGER FRA FROSTA

Kr. 265,-

(Allergener: laktose, hvete, egg)

***

DESSERT

LUN EPLEPAI

Servert med eplekompott og sprøtt bakverk

Kr. 135,-

(Allergener: laktose, hvete, egg)

***

SJOKOLADEFONDANT

Servert med hjemmelaget is

Kr. 145,-

(Allergener: laktose, hvete, egg)

***

SITRONTERTE

Bringebærsorbet

Kr. 135,-

(Allergener: laktose, hvete, egg)

***

VINTERMENYEN i PDF-format

MENYPAKKE

SPØR OSS! – Vi setter gjerne sammen en tre-fire-fem retters fra denne menyen med gode viner, regionalt øl eller gode alkoholfrie alternativer.

BARNEMENY

Flere av rettene på menyen kan tilbys i barneporsjon til halv pris. Vi lager også enklere retter på bestilling. Spør gjerne din servitør.

Ring oss for å reservere bord opp til 8 personer. For henvendelser på selskap over 8 personer må det reserveres i god tid på forhånd, ring oss på tlf. 72 47 99 00, eller legg igjen en forespørsel her. Vi tar kontakt for å bekrefte reservasjonen.