VINTERMENY
Serveres i restauranten alle dager kl. 17.00 – 21.00, fra januar 2024
FORRETTER
KREMET LØKSUPPE
Fermentert hvitløk og Høvding Sverre fra Orkladal Ysteri
Kr. 125,-
(Allergener: laktose)
***
BLINIS MED TROLLTIND FRA TYNSET
Røros rømme
Kr. 145,-
(Allergener: hvete, laktose, egg)
***
HOVEDRETTER
KREMET FISKESUPPE
Fisk fra Trøndelag servert med hjemmelaget godt brød,
aioli og persilleolje
Kr. 325,-
(Allergener: fisk, skalldyr, laktose, sulfitt, egg, hvete)
***
OVNSBAKT SKREI
Erterpure, soyasmør med bacon og kapers
Kr 325,-
(Allergener: fisk, laktose)
***
PORCHETTA AV SVIN FRA MERÅKER
Marinert med urter fra Rosenvik, eplesaus, Pommes Anna
Kr. 355,-
(Allergener: sulfitt)
***
YTREFILET AV OKSE FRA RENSKLEIV GÅRD
Rødløkskompott, syltet ramsløk, portvinssaus og ovnsbakte poteter
Kr. 415,-
(Allergener: laktose, sulfitt)
***
HERREGÅRDENS BURGER
Laget av storfe fra Renskleiv Gård, blåmuggost fra Orkladal Ysteri
Kr. 305,-
(Allergener: laktose, hvete, egg)
***
SELLERIBURGER FRA FROSTA
Kr. 265,-
(Allergener: laktose, hvete, egg)
***
DESSERT
LUN EPLEPAI
Servert med eplekompott og sprøtt bakverk
Kr. 135,-
(Allergener: laktose, hvete, egg)
***
SJOKOLADEFONDANT
Servert med hjemmelaget is
Kr. 145,-
(Allergener: laktose, hvete, egg)
***
SITRONTERTE
Bringebærsorbet
Kr. 135,-
(Allergener: laktose, hvete, egg)
***