GI EN OPPLEVELSE I JULEGAVE

Opplevelser skaper varige minner! Hva med å gi et gavekort på en opplevelse i julegave i år?

Ta med deg din kjære på et romantisk opphold her på Bårdshaug Herregård, bo en natt i herskapelige rammer i den historiske herregården, eller gi en middag for to til noen du synes fortjener det.  Vi selger gavekort på valgfritt beløp, som kan brukes til det mottaker måtte ønske her hos oss på hotellet eller i Restaurant Ministeren.

Gavekortene, som er digitale gavekort fra De Historiske, kan også brukes til fantastiske opplevelser hos våre kolleger over hele landet. De Historiske er synonymt med sjarmerende hoteller, spennende aktiviteter, god mat og godt vertskap – hvem ønsker seg vel ikke dette til jul?

Topp 5 julegavetips fra oss!

  1. Til den opplevelseslystne; Hotellpakken Herskapelig Opphold  (Verdi kr. 3890,-) 

  2. Til et par som fortjener en kveld ute; Middag for to i Restaurant Ministeren (Valgfritt beløp)

  3. Til kjæresten; Hotellpakken Romantisk Opphold (Verdi kr. 3860,-)

  4. Til en venn; Lunsjdate i Restaurant Ministeren (Valgfritt beløp)

  5. Til et friluftsmenneske; Hotellpakken Laksefiskeren  (Verdi fra kr. 2090,-)

Du kan lese mer om alle opplevelsene ved å følge linkene i teksten.

Ønsker du å kjøpe et gavekort hos oss?

Da gjør du et av to:

  1. Henvender deg i resepsjonen på hotellet.
  2. Sender oss en e-post på post@baardshaug.no med en beskrivelse av hva slags gavekort du ønsker å kjøpe, beløp og kontaktinformasjon. Hvis du ikke kan hente gavekortet her, kan vi sende det til deg. Betaling kan da gjøres via VIPPS  eller kredittkort. Vi sender deg betalingsinformasjon med ordrebekreftelse. Når betalingen er registrert, sender vi gavekortet senest påfølgende virkedag (mandag – fredag).

Gavekortene

Vi fyller opp et digitalt gavekort fra De Historiske med ønsket beløp, og legger det i en mappe der vi skriver på beløpet. Ønsker du å gi en bestemt opplevelse, legger vi gavekortet inn i mappe enten fra Bårdshaug Herregård eller fra Restaurant Ministeren og skriver på hva opplevelsen gjelder. Gavekortverdien står alltid på det digitale gavekortet som har gyldighet i ett år fra utstedelsesdato.

Ved kjøp av gavekort på hotellpakke som nevnt i «Topp 5» legger vi ved et lite skriv, som beskriver pakkens innhold.