Laksefiske i Bårdshaug Herregårds vald i Orkla
Laks tatt i Bårdshaug Herregårds vald i Orkla
Laksefisker

LAKSEFISKE

Hyggelig laksefiske i Orkla

I en av Norges beste lakseelver Orkla, finner vi Bårdshaug Herregårds private fiskevald Fandrem 1 og Gjelørene. Valdet ligger 3 km fra hotellet i naturskjønne omgivelser og den rause elvebredden er er møblert med gapahuk og benker. Her skreddersyr vi gjerne opplegg for deg eller din gruppe, enten du ønsker å fiske alene, sammen med flere eller målet er å ha en sosial kveld oppe i valdet. En kveld oppe i elva kan være akkurat det hyggelige avbrekket ute i frisk luft, som gjør deres opplegg her på Bårdshaug Herregård komplett.

Fandrem 1 og Gjelørene er tosidig og er tilgjengelig med bil på begge sider. Størrelsen på valdet og elvebredden gjør at det egner seg godt for opp til 6 fiskere eller til en hyggelig sammenkomst for litt større grupper. For våre gjester i valdet tilrettelegger vi med ved og grill, slik at alt er lagt til rette for en fin fiskeopplevelse. Vi kan også leie ut en av våre dyktige kokker, som tar med råvarer og griller for dere i valdet. Kanskje ønsker dere også å bruke en «kjentmann», som kan vise vei, hjelpe til med utstyret og fortelle litt om elva og Orkdal.

Ta kontakt, så gir vi deg et uforpliktende tilbud på en opplevelse i elva etter dine ønsker.

  • Fra 1. juni – 31. august
  • For 1 – 12 personer
  • Døgnkort i valdet kr. 500,-*
  • Eksklusiv leie av valdet kr. 3000,- per døgn*
  • Leie av fiskestang og vadere kr. 250,- per person
  • Kokk kr. 500,- per time. Må forhåndsbestilles.
  • Kjentmann kr. 800,- per time. Må forhåndsbestilles.

Kan vi friste med overnatting i de historiske stasjonsbygningene, gode måltider og fiske? Sjekk ut vår hotellpakke Laksefiskeren

SEND FORESPØRSEL

Fiskekort til Fandrem 1 og Gjelørene kan kjøpes direkte på Elveguiden.no:

KJØP FISKEKORT

*Fiskeavgift til staten kommer i tillegg og kan betales HER

Praktisk informasjon om fiske i Orkla kan du lese her: Informasjon 2018