Laster Arrangementer
Dette arrangement har allerede funnet sted.

Det er med stor glede vi kan ønske velkommen til Viltaften i Festsalen på Bårdshaug Herregård.

Bårdshaug Herregård har et godt samarbeid med lokale gårder, produsenter, sankere og jegere og får jevnlig leveranser med smaker fra Orkland. Hotellet og Restaurant Ministeren ligger plassert midt i smørøyet i Trøndelag når det gjelder tilgang på fantastiske råvarer fra skog, fjell og sjø. Det meste er å få tak i innen en distanse på et par timers kjøring.

Lørdag 22. oktober tar vi høsten inn i vår flotte festsal og dekker til en innbydende og bugnende buffèt med varme og kalde retter av lokalt viltkjøtt, sesongens beste tilbehør og et lekkert dessertbord. Velkommen til en smaksrik kveld i herskapelige omgivelser på Bårdshaug Herregård. Pris kr. 775,- (eks. billettavgift) Reservasjon ved kjøp av billett på hoopla.no:

baardshaug.hoopla.no/sales/event/viltaften-22-10-2022

 

ØNSKER DU EN SPESIELL OPPLEVELSE?

Vi har lagt ut tre opplevelser som inkluderer to plasser til Viltaften i Festsalen, pluss overnatting inkl. frokost for to personer i den historiske herregården etter Christian Thams, enten i Kongerommet, Wilhelm Augusts værelse eller i Baronesserommet. Les mer om rommene her: baardshaug.no/herregarden/

Merk, Baronesserommet har ikke eget toalett eller bad, men har tilgang til toalett i første etasje og det store kongelige badet i underetasjen på herregården.


Firmagrupper på 10 personer eller flere bes reservere deres opplevelse direkte til post@baardshaug.no.

 

Inviter og del gjerne! Her er lenken til Facebook-arrangementet: facebook.com/events/1730826787284014