Et brennende hjerte for bærekraft og samfunnsansvar

En tekst som kan handle om bærekraftstiltak og samfunnsansvaret som Bårdshaug tar. Nevn gjerne lærebedrift, Åpenhetsloven og menneskerettigheter, lokal og kortreist mat osv.

En viktig arbeidsplass i regionen

Tekst om hotellet og hvor viktig aktør det er for lokalmiljøet, regionen osv. Nettverk, arbeidsplasser, lærebedrift osv. Nevn gjerne også Åpenhetsloven, hvordan man ivaretar ansatte osv. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit

Et slag for en bærekraftig fremtid

EN TEKST OM BÆREKRAFT, feks Bærekraftsmål, egne eller andre miljøvennlige tiltak. Miljøfyrtårn osv. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit

Kortreist mat og lokale råvarer fra regionen

EN TEKST OM RÅVARER, LOKALMAT, SAMARBEIDSPARTNERE, KJØKKENHAGEN OSV. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit

Baardshaug_tegning_neg

Visjon og verdier

Vi er tredje generasjons vertskap ved Bårdshaug Herregård. Vi er glade i bygda og bedriften og har lyst til å gjøre vårt for å utvikle stedet videre. Vi har mange idéer for fremtiden, og drømmer om å gjøre dette til et av landets beste historiske hotell.

Orkdal er fantastisk flott, og vi har mye å by på. Her finner du den sjarmerende småbyen Orkanger, spennende industri – og krigshistorie, opplevelser, kultur, vakker natur, flotte idrettsanlegg og lokal mat av ypperste kvalitet. Vår visjon er å gjøre Orkdalsregionen til et selvskrevent reisemål i Trøndelagsregionen. Dette målet håper vi å nå gjennom formidling av hva Orkdalsregionen har å by på og et aktivt reiselivsarbeid.

Gunvor-og-Magnus-redigert-e1501590838666

Alle gjester på Bårdshaug Herregård skal få en liten opplevelse av bygda vår. Det være seg av den gode maten fra de lokale gårdene, av den gjestfrie kulturen, av den flotte lakseelva vår, den spennende historien om Christian Thams eller noe annet. Håpet vårt er at du skal synes at det var fint å være akkurat her på besøk og at du skal ønske å komme tilbake til oss og oppleve mer.

Vi ønsker at Bårdshaug Herregård skal være et levende sted også for folk som er fra bygda og nærområdene. Siden 2016 har vi hatt flere konserter og arrangement, både for voksne og familier – og dette har vi tenkt å fortsette med og utvikle videre. Vi kommer også til å satse videre på restauranten, mat og drikke, og vil fortsatt tilby deg god, hjemmelaget mat av lokale råvarer i hyggelige omgivelser. Vi vil jobbe for at du skal føle deg avslappet og vel når du er her hos oss. Akkurat som om du var hjemme hos en god venn. Hjertelig velkommen!

Magnus Müller Lysholm, hotelldirektør
Gunvor Müller Lysholm, styreleder

Bårdshaug er ingenting uten våre fantastiske ansatte