I sommer totalrenoverer vi kjøkkenet

Vi opprettholder tilbudet til alle våre gjester!

Følg kjøkkenrenoveringen uke for uke her: Nyheter kjøkken

Fra 1979 til i dag

Den første hotellbygningen ved herskapelige Bårdshaug Herregård ble åpnet i 1979. Bygget inneholdt 48 gjesterom og begrenset med møtelokaler. Siden den gangen er det opprinnelige hotellbygget utvidet med en etasje som inneholder møtelokaler og gjesterom, og det er bygget en helt ny fløy i tre etasjer som også inneholder møtelokaler og gjesterom. I dag tilbyr hotellet 89 gjesterom og 6 møterom med 5 tilhørende grupperom, og er tilpasset mange flere gjester og større grupper enn det var i 1979.

Til tross for denne betydelige utviklingen og tilpasningen til markedet har kjøkkenet fått stå i fred. Inventar har blitt byttet underveis og det er blitt føyd til ekstra kjøle- og frysekapasitet. Ut over det er kjøkkenet stort sett slik det fremsto for 38 år siden.

Det er nå på høy tid med en gjennomgående renovering. Innredningen er sliten, til tross for at den har blitt stelt pent med. I tillegg er kjøkkenet underdimensjonert med tanke på dagens drift. Når vi serverer over 100 personer ut fra det gamle kjøkkenet samtidig, er det tett om plassen.

Kjøkkenet

Det nye kjøkkenet vil være tilpasset dagens – og fremtidens bruk. Det er større boltreplass, bedre arbeidssoner og mye mer rom for matlaging og kreativitet. Vi gleder oss enormt mye til å kunne ta det i bruk, og tror også at våre gjester vil merke ringvirkninger av denne oppgraderingen i fremtiden. Vi vil dele bilder på vår

Terje og Linda på kjøkkenet

hjemmeside og i sosiale media underveis i prosessen – og ikke minst etterpå. Nå har vi snart et kjøkken vi kommer til å være stolte av å vise frem!

Prosessen

For å sikre både en god prosess og et bra resultat, har vi brukt lang tid på planleggingen. Det har vært mange interne – og eksterne møter med kjøkken, restaurant, leverandører, verneombud og tillitsvalgte, samt at vi har brukt Din HMS og Mattilsynet som sparringspartnere underveis.

I løpet av tre hektiske måneder i sommer skal det gamle kjøkkenet ut og et flunkende nytt og moderne kjøkken inn. Vi gjør endringer helt inn til konstruksjonen og bygger også på noen kvadratmeter. Mer om den praktiske prosessen kan du lese her: Praktiske opplysninger

 

Vi opprettholder tilbudet

Et mål vi har jobbet mot hele tiden har vært å kunne opprettholde full drift og et godt tilbud til våre gjester mens kjøkkenarbeidene pågår. Vi er svært glade for å kunne bekrefte at vi gjennomfører alle arrangement, og at vi fra og med tirsdag 6. juni også kan ivareta det faste serveringstilbudet vårt.

Speed Kitchen

Dette får vi til blant annet ved hjelp av en mobil kjøkkenløsning kalt «Speed Kitchen». Speed Kitchen har alle fasiliteter et restaurantkjøkken har behov for, og her er det mulighet til å lage mat til vel så mange mennesker som det er i vårt gamle kjøkken. I tillegg har vi leid inn en frysecontainer og en kjølecontainer. Alt står plassert til høyre for hotellets hovedinngang.

 

Vi gleder oss til å vise mer fra både Speed Kitchen og nytt kjøkken, og vil legge ut relevant informasjon på våre hjemmesider fortløpende. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt. Vi ser frem til å høre fra deg.

Restauranten er stengt fra ettermiddag fredag 2. juni til og med mandag 5. juni. Velkommen tilbake!