Deluxe rom med balkong og sittegruppe
Deluxe rom med balkong og sittegruppe
Deluxe rom med balkong og sittegruppe
Minibar deluxe rom Bårdshaug Herregård
L´Occitane velværeprodukter Deluxe rom Bårdshaug Hrregård
Balkong Deluxe rom Bårdshaug Herregård

DELUXE ROM

Litt luxus i hverdagen.

Våre deluxe-rom er romslige dobbeltrom i moderne herregårdstil med privat balkong. Rommene har badeværelse med dusj eller badekar med dusj. De er møblert med en 180 cm Kingsize dobbeltseng, skrivepult og sofa. Luksuriøse velværeprodukter fra L’Occitane og minibar med lokale produkter. Rommet ligger i hotellbygningen, der du også finner resepsjon, bar, frokostsal og restaurant. Vi tilbyr gratis parkering for alle våre gjester på hotellets parkeringsplass. Lademuligheter for elbil/Tesla. Frokost er inkludert i prisen.

Fra NOK 1.875,- / natt

Se tilgjengelighet

Velfylt minibar med lokale favoritter

  • Thamsakevitt – Vår egen lokale akevitt, Produsert med initiativ fra lokale krefter til Christian Thams 150-års jubileum i 2017, med lokale urter som perikum, håndplukket på Storås i Orkland kommune. En mild og rund akevitt i en søt liten 4 cl flaske
  • Sjololadefryd fra Jentene på tunet – Et sjokoladeeventyr fra Selbu, som lager verdens beste sjokolade. Ekte Håndverk! Sjokolade produsert med kjærlighet. Bitene du finner i minibaren vil variere etter sesong.
  • Spekepølser fra Reinkleiv Gård – Snackpølser produsert av storfe, krydret med nellik, pepper, chili, paprika og hvitløk. Perfekt følge til drikke du finner i minibaren
  • Øl fra trønderske STOLT bryggeri – Trøndersk øl brygget i henhold til gamle tradisjoner i Stjørdal
  • Jordbærtausa – En sprudlende jordbærdrink som smaker av sommer! Laget på søte bær fra den trønderske bygda Lensvik!
  • Andre leskedrikker 

Bærekraftige og naturlige velværeprodukter fra Frankrike

L’Occitane har samlet det aller beste fra Provence i deres naturlige velværeprodukter. De jobber hver dag for å bevare den vakre naturen og det er noe som passer godt inn i hotellets miljøprofil.

Christian Thams hadde også en sterk tilknytning til Frankrike som gjør at L’Occitane passer fint inn på Bårdshaug Herregård.