Omvisning i herregården

Bli med inn på omvisning i en unik og herskapelig herregård og hør den spennende historien om familien som levde der.


Kun 30 minutter utenfor Trondheim, sentralt i Orkanger ligger vakre Bårdshaug Herregård. Det historiske bygget stikker seg uten tvil frem når du ankommer Orkanger, der det troner som et lite slott midt i hovedgaten. Ikke bare er det vakkert og spesielt på utsiden – det er like flott på innsiden. Store deler av det unike interiøret i bygget står slik det gjorde tidlig på 1900-tallet, og man kan virkelig få fornemmelsen av hvordan det var å bo her for over 100 år siden.

Ikke bare er Bårdshaug Herregård et fantastisk spennende bygg. Herregården er også en del av en utrolig spennende historie. – Ikke bare historien om en unik familie – familien Thams, men også en historie om innovasjon, industri, allianser på tvers av landegrensene, kongelige, arbeidere, kjærlighet og svik. Vi kan gjennomføre historiefortelling på ulike måter ut fra størrelse på gruppen og ønsket tidsbruk. For grupper på opp til 20 personer er det fint å ta omvisningen samtidig med historiefortellingen. For større grupper på opp til 35 personer anbefales historiefortelling i biblioteket, kombinert med tid til å utforske bygningen på egen hånd etterpå.

  • Hele året
  • Fra 1-35 personer
  • Fra 30- 60 minutter avhengig av gruppens ønsker og størrelse
  • Prisen inkluderer omvisning/kåseri for en gruppe på opp til 35 personer

Ved større grupper, kan det anbefales å dele gruppen i to og eventuelt kombinere med aperitiff før middag eller vinsmaking i tårnet.