17. Mai på Bårdshaug Herregård

Feir nasjonaldagen med stil på Bårdshaug Herregård – sikre deg ditt festbord allerede nå!


Tradisjon tro inviterer vi til en innholdsrik 17. mai buffet, som serveres i hotellets stemningsfulle lobbyområde. Vi disker opp med helbakt kveitefilét fra Trøndelagskysten, ytrefilet og entrecote av okse fra Renskleiv Gård på Solbu, spareribs fra Meråker, poteter fra Solhus Gård, i tillegg til sesongens rotgrønnsaker, salater, stuinger og et bredt utvalg av kjøkkenets klassiske sauser.

I år setter vi opp en egen buffet for de minste, der kjøkkenet inviterer barna til å forsyne seg med kjøttkaker fra Meråker og pølser fra Renskleiv Gård med innbydende tilbehør, i tillegg til så mange hjemmelagde pannekaker de måtte ønske. Fruktspyd, sjokolademousse, jordbær trukket i sjokolade og is, masse is (til både store og små barn) finnes også tilgjengelig på barnas festbuffet.

Alle, barn som voksne, er velkommen til å bli med på en søt, salt og syrlig smaksopplevelse ved vårt dessert- og kakebord. Her vil alle aldersgrupper bli fristet av et bugnende utvalg av delikatesser, fra de klassiske favorittene til de mer kreative kreasjonene tilberedt av vårt dessertglade kjøkkenteam.

Bestill nå for å sikre deg en plass ved vårt festbord: post@baardshaug.no // 72 47 99 00.


Festbuffeten står fremme fra kl. 14 til kl. 17, med siste bordseating kl. 16. Blir det sol og varme åpner vi uteserveringen. Vi tilbyr ingen á la carte servering denne dagen.


Pris pr. voksen: Kr. 645,-
Pris pr. barn inntil 3 -12 år: Kr. 320,-
Pris pr. barn 0 – 2 år: Gratis