Afternoon Tea

Den siste lørdagen i hver måned inviterer Bårdshaug Herregård til Afternoon Tea i herregårdens historiske stuer. 


Den siste lørdagen i hver måned inviterer Bårdshaug Herregård til Afternoon Tea i herregårdens historiske stuer. Her kan du lære mer om denne britiske tradisjonen som Dronning Maud hadde med seg til slottet i 1905 og som Christian Thams videreførte gjennom sine teselskap på Bårdshaug Herregård.

Dagens vertskap ved Bårdshaug Herregård viderefører denne britiske tradisjonen når vi inviterer inn til vår faste Afternoon Tea-servering i de historiske herregårdsstuene, den siste lørdagen i hver måned (foruten om i juli og i desember måned) fra kl. 13.00 til kl. 16.00, med siste bordsetning kl. 14.00.

Vi ønsker å løfte matopplevelsen til historiske høyder for våre gjester, og tilbyr dermed vår egen lokalmatvri på denne klassiske serveringen, der de lokale smakene endrer seg i takt med naturens puls og sesongens råvaretilgang. Fylte fingersandwicher, nybakte scones med rørt syltetøy og fersk rømme, hjemmebakte terter, kaker og søtsaker er alltid å finne på vår Afternoon Tea, uavhengig av sesong.

Bårdshaug Herregård har i nyere tid inngått et samarbeid med Gravraak Teateliér om servering av deres utstøkte teer under vår Afternoon Tea. Gravraak Teateliér er et verksted i Trondheim, der Master Tea Blender Hanne Charlotte Heggberget blander te med kunnskap og omtanke, i samarbeid med te-bønder og te-mestere verden rundt, gjerne ispedd ville trønderske vekster.

Se menyen og les mer om arrangementet her: www.baardshaug.no/afternoon-tea/

PRIS: kr. 495,- pr. stk

RESERVASJON: Reserver bord og bestill din Afternoon Tea opplevelse på e-post post@baardshaug.no eller på telefon 72 47 99 00.

ALLERGIER: Vi ønsker å tilrettelegge for allergier og intoleranser på best mulig vis for våre Afternoon Tea gjester, og ber derfor at matallergier opplyses om ved reservasjon eller senest på post@baardshaug.no et døgn før arrangementsstart.


Vil du løfte opplevelsen til nye høyder? Oppgrader gjerne din Afternoon Tea-opplevelse med en overnatting i ett av våre historiske værelser i herregården eller i et av våre nyere værelser i den moderne hotellbygningen. Dersom du bestiller Afternoon Tea for to eller flere, gir vi deg 15% rabatt på din overnatting i forbindelse med din Afternoon Tea reservasjon.