Sjømataften 2024

Lørdag 13. april kl. 18.30 inviterer vi til en smakfull 5-retters sjømataften på historiske Bårdshaug Herregård.


Vårt nære samarbeid med lokale gårder, fiskere og sankere sikrer oss sesongens beste råvarer fra fjære, sjø og gård. Gode, kortreiste råvarer i kombinasjon med historisk atmosfære og et dyktig kjøkkenteam vil gi dere en matopplevelse utenom det vanlige.

Kvelden starter med servering av norsk sider til aperitiff ledsaget av en appetittvekker, før vertskapet ønsker dere velkommen til bords. Følgende 5-retters sjømatmeny serveres:

Kamskjell fra Hitra
Syrlig saus og pastinakkchips
Allergen: Bløtdyr, laktose

***
Urtebakt sjøkreps
Fanget på 250 meters dyp i Trondheimsfjorden
Allergen: Skalldyr, laktose

***
Torsk fra Trøndelag
Bakt i tang, jordskokk
Allergen: Fisk, laktose

***
Helbakt kveite fra Trondheimsfjorden
Smørsaus, asparges, lodderogn og pommes Anna
Allergen: Fisk, laktose

***
Crème brûlèe
Bringebærsorbet og søtt bakverk
Allergen: Egg, laktose og hvete

Pris: kr. 1.135,- inkl. aperitiff (eks. billettavgift)
Billetter kjøpes her: https://baardshaug.hoopla.no/event/2177641356/?p=3017239996


Firmagrupper på 9 personer eller flere bes reservere deres opplevelse direkte til post@baardshaug.no.

Inviter og del gjerne! Her er lenken til Facebook-arrangementet: facebook.com/events/1730826787284014