Lørdag 02. november kl. 18.30 tar vi høsten inn i våre historiske stuer og inviterer til en smakfull viltaften på Bårdshaug Herregård.
Vårt nære samarbeid med lokale gårder, jegere og sankere sikrer oss sesongens beste råvarer fra skog, fjell, vidde, sjø og gård. Gode, kortreiste råvarer i kombinasjon med historisk atmosfære og et dyktig kjøkkenteam vil gi dere en matopplevelse utenom det vanlige.
Kvelden starter med servering av norsk sider til aperitiff ledsaget av en appetittvekker, før vertskapet ønsker dere velkommen til bords. Kveldens viltmeny vil bestå av følgende 5 retter:
Tiur, gresskar fra Lensvik, Rørosrømme
***
Brissel av rein fra Røros, tyttebær
***
Fjellrøye fra Tydal, eple, steinsopp
***
Elg fra Trøndelag, grønnkål og Gelmin fra Orkladal Ysteri
***
Steinsoppostekake, bakt plomme, mjødurt
*Allergener: Melk, hvete, fisk, pistasj, hasselnøtt og sennep.
Vår mat- og drikkeansvarlig, Tor Arne, med dyktige kolleger i serveringen vil komponere gode vin-, øl- og alkoholfrie drikkeanbefalinger i samarbeid med kjøkkenet som kan kjøpes som tilvalg denne aftenen.
Ønsker du en spesiell opplevelse? Vi har lagt ut to opplevelser som inkluderer to plasser til Viltaftaften, samt overnatting inkl. frokost for to personer i den historiske herregården etter Christian Thams, enten i Kongerommet eller i Wilhelm Augusts værelse.
Pris: kr. 1.245,- inkl. aperitiff (eks. billettavgift)
Billetter kjøpes her: Bårdshaug Herregård | Se arrangementer og kjøp billetter | Hoopla
Firmagrupper på 9 personer eller flere bes reservere deres opplevelse direkte til post@baardshaug.no.
Inviter og del gjerne! Her er lenken til Facebook-arrangementet: https://fb.me/e/1M11tazrk