Hovmester

Hva vil dine ansvars- og arbeidsområder være?

Sammen med nærmeste leder og dens stedfortreder, vil hovmester være en del av avdelingens daglige lederskap. Dette innebærer blant annet egne ansvarshelger og et særskilt (med)ansvar for opplæring og utvikling av personal, kvalitetssikring av servitørenes arbeid og være stolt representant for servitørfaget.

Vi er på utkikk etter deg som vil være med å utvikle servitørkollegiale vårt slik at vi leverer gjeste­ opplevelser på et høyt nivå i forhold til kunnskap, service og vertskap i Restaurant Ministeren og ved alle typer selskap. Du vil primært gå vakter i operativ drift.

Hovmester har medansvar for IK alkoholloven, renhold, orden, varehåndtering, lagerkontroll og innkjøp.

I alle deler av jobben skal det legges til rette for smart bruk og god utvikling av ressursene på hotellet, slik at hotellets gjester opplever kvalitet og godt vertskap som gir gode gjesteopplevelser. Det skal foregå på en måte som sikrer et godt, utviklende og trygt arbeidsmiljø hvor alle blir sett, verdsatt, akseptert og respektert. Summen av disse arbeidene skal sikre hotellet god lønnsomhet.

Søknadsfrist og tidspunkt for tiltredelse?

Vi tar inn aktuelle kandidater til samtaler fortløpende. Vi ønsker snarlig tiltredelse, men har og tid til å vente med å sprette champagnen om begge parter tenker at dette er noe vi virkelig ønsker å prøve.

Hvem tar du kontakt med?

Ønsker du ytterligere opplysninger som gjelder stillingen? Ta kontakt med vår F&B ansvarlig Tor Arne Dammen på telefon 994 49 458. Skriftlig søknad og CV sendes til: tad@baardshaug.no

Hva tilbyr vi?

  • Omvendt intervju med dagens servitører
  • 6 ukers rullerende grunnturnus med dag og ettermiddag- / kveldsvakter på 7 – 9 timer
  • God bussforbindelse tur/retur Trondheim med mulighet for å overnatte på hotellet om du ikke rekker siste buss fra Orkanger kl. 22 20 på hverdag eller kl. 22:50 på helg
  • Ferie i forbindelse med påske, jul og nyttår. da hotellet og Restaurant Ministeren holder stengt
  • Konkurransedyktig lønn og øvrige betingelser
  • Økonomisk bidrag til videreutdanning som vinsommelier og/ eller innen restaurantledelse
  • Vi kan være behjelpelig med å tilby kost og losji inne på hotellet i en oppstartsfase

Leve, jobbe, bo, oppdage og oppleve Orkland?
Besøk hjemmesidene  www.inorkland.no og  www.visitorkland.no.