Bar og selskapsservering, sesong 100 %

Hva vil dine ansvars- og arbeidsområdet være?

Du vil være ansvarlig for hotellets Jaktbar, samt delta i serveringen før hotellets bargjester og lokalbefolkning ankommer for en hyggelig kveld med godt og kompetent vertskap.
Ved vaktens begynnelse ca. kl. 17:30 vil du forberede / klargjøre hotellets Jaktbar for kvelden,
før du deltar som selskapsservitør / bistår i hotellets a la carte restaurant frem til ca. kl. 21:00.
Fra da av vil du betjene hotellets Jaktbar frem til vi stenger serveringen mellom kl. 01 og 02:00,
med påfølgende oppgjør- og stengerutiner inkl. opprydding og oppvask.

Arbeidstid og periode for midlertidig ansettelse

100 % arbeid fom. månedskiftet august / september til medio desember 2024.
Arbeidstiden din vil primært være fra ca. kl. 17:30 til mellom kl. 01:30 og 03:30, fom. tirsdag tom. lørdag. Fri søndag og mandag. Merk, fredag og lørdag vil oppstart av vakt kunne forskyves en times tid.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Du er god på «small-talk» og kommuniserer som et minimum godt på engelsk. Kommuniserer du godt på et skandinavisk språk i tillegg, vil det være en bonus.
  • Du har relevant arbeidserfaring fra bar. Har du i tillegg erfaring fra servering er det et pluss.

Hva tilbyr vi?

  • Omvendt intervju med en av servitørene våre.
  • Lønn etter avtale. Basert på gjeldende tariffavtale + tillegg for din kompetanse, personlige egnethet og arbeidserfaring. Spør oss om øvrige ansattgoder for midlertidig ansatte.
  • Et profesjonelt, ordnet og godt arbeidsmiljø.
  • Fortrinnsrett på fast ansettelse etter endt sesongarbeid, om ønskelig og ved behov.

Søknadsfrist og tidspunkt for tiltredelse?

Vi tar inn aktuelle kandidater til samtaler fortløpende.

Hvem tar du kontakt med?

Ønsker du ytterligere opplysninger som gjelder stillingen, ta kontakt med vår F&B ansvarlig Tor Arne Dammen på telefon 994 49 458. Skriftlig søknad og CV sendes til: tad@baardshaug.no.