Hubriding fra Bårdshaug herregård

Motorsykkeltur til Midt-Norge i sommer? Bårdshaug Herregård i Orkanger er klar for å ønske deg velkommen til et fint opphold og flotte opplevelser.

Bårdshaug er et selvsagt utgangspunkt for en motorsyklist og HubRiding-entusiast. Småbyen Orkanger er et kjent handelssentrum og et naturlig utgangspunkt for de fineste kystturene Midt-Norge kan by på. Her er du ikke langt unna storslåtte fjorder, værbitte øyer mot storhavet eller kjente historiske landemerker. Orkanger er bare 25 minutter sørvest for historiske Trondheim og du kommer deg hit ved å kjøre E39, både fra E6 på Klett, E6 på Berkåk og langs E39 fra Møre.

Når du har sjekket inn

Dersom du har booket Hubriding-overnatting hos oss vet vi at du kommer og vil stå klar for å ta imot deg og de du eventuelt kjører sammen med. Ved innsjekk tildeler vi deg rom så nære motorsykkelparkeringen som mulig. Kanskje du ønsker et rom i en av våre stasjonsbygninger, med motorsykkelen parkert rett utenfor døren? Ved ledig kapasitet, vil du som Hubriding-gjest få prioritet på overnatting i en av disse populære bygningene.

Du får en god kopp kaffe mens du venter om du ønsker det. Vi vil så styre deg i retning av hvor du skal parkere motorsykkelen trygt, med støtteplater i skifer som allerede ligger på plassen. Når du kommer på rommet, vil det der stå en flaske vann og en liten overraskelse fra oss. Her vil du også finne informasjon om hvor du kan vaske motorsykkelen, tørke klær og utstyr og hvor du finner vaskemiddel og kjedespray.

Sulten?

Vårt kjøkken er kjent for å lage fantastiske retter med råvarer fra egen hage og lokale og regionale småleverandører. Vi har til og med vårt eget røykeri, så sjansen for å få en unik matopplevelse er stor her på Bårdshaug Herregård.

Hva kan du oppleve hos oss?

Bårdshaug Herregård er et godt sted å slappe av. Hotellet har en hyggelig lobby og et solfylt uteområde. Ønsker du å oppleve Orkanger, anbefaler vi en gåtur/ el-sykkeltur rundt Orklaparken. Eller hva med en tur i den ærverdige Herregården, hvor du kan boltre deg i et stykke verdenshistorie, med Christian Thams i førersetet? Våre ansatte kjenner historien og gir deg gjerne en liten innføring. En guidet omvisning i den mektige stavkirken som var Norges bidrag til verdensutstillingen i Chicago i 1893, selveste Thamspaviljongen, kan også arrangeres ved tilgjengelighet.

Det er mye fint å se og oppleve mens du er på Bårdshaug Herregård – ta en titt på hotellets hjemmeside og la deg friste. Og når du er her, spør oss gjerne!

En god natts søvn senere og du er klar for en deilig hotellfrokost. Stikk innom resepsjonen å be om å få smøre deg en matpakke for dagens tur og fyll termosen. Vi ønsker å sende deg av gårde på dagens motorsykkeltur med en mett mage og et smil om munnen. Klar for nye opplevelser!

Nyttige lenker

Fergetider Valset – Brekstad: Brekstad-Valset – Fjord1

Fergetiden Flakk – Rørvik: Reiseplanlegger – AtB

Opplysninger om veiforhold m.m.: Trafikkinformasjon | Statens vegvesen.

Falck Orkanger: Tel 73722800: falck.no/

Ved behov for enkelt sykkelutstyr:

Thansen Orkanger – butikkens åpningstider, adresse, samt ruteveiledning

Reisen til Bårdshaug Herregård

motor

BIL / MC

Orkanger ligger ved E39, og er et knutepunkt i regionen. På 30 minutter kommer du deg hit fra blant annet Trondheim, Løkken, Lensvik, Kyrksæterøra, Melhus og E6 ved Klett. Fra Trondheim Lufthavn Værnes tar turen om lag 1 time. En kjøretur på et par timer tar deg hit fra blant annet Røros, Oppdal og Hitra.

buss

BUSS

Reiser du kollektivt? Det tar 2 minutter å gå fra skysstasjonen, som er Orkangers knutepunkt for buss. Hit går det hyppige bussavganger fra Trondheim, både med bussrute 310 og 410. Rutetider finner du hos ATB. Vi organiserer gjerne felles buss- eller minibusstransfer for din gruppe tur/retur Trondheim Sentrum, dersom du ønsker det.

P

BIL / MC

Det er god parkeringsplass rett utenfor hotellet, og her står du gratis. I perioden mai – september tilbyr vi egen MC-parkering til de av våre gjester som reserverer en HUBriding hotellpakke. Vi tilbyr våre gjester lading av deres elbiler mot avgift, like utenfor hotelldøra.

fly

FLY

Du kommer deg enkelt til og fra Trondheim Lufthavn Værnes fra Bårdshaug Herregård i bil, med buss eller med forhåndsreservert transfer. Vi hjelper deg gjerne med å reservere egnet transport til eller fra flyplassen. Trondheim Lufthavn Værnes er et knutepunkt for nasjonale, europeiske og asiatiske flyforbindelser.