Lørdag 29. mars kl. 18.30 inviterer vi til en smakfull 5-retters sjømataften på historiske Bårdshaug Herregård.
Vårt nære samarbeid med lokale gårder, fiskere og sankere sikrer oss sesongens beste råvarer fra fjære, sjø og gård. Gode, kortreiste råvarer i kombinasjon med historisk atmosfære og et dyktig kjøkkenteam vil gi dere en opplevelse utenom det vanlige.
Kvelden starter med servering av norsk sider til aperitiff ledsaget av en appetittvekker, før vertskapet ønsker dere velkommen til bords.
En detaljert meny vil holdes hemmelig frem til månedsskiftet januar-februar 2025, slik at vårt kjøkkenteam ledet av Linda og David har tid til å være kreative og finjustere endelig meny til den største glede for deg som gjest.
Vi har som regel mulighet til å tilpasse menyene våre til de fleste diettbegrensninger og allergier, så lenge det ikke går på bekostning av den standarden vi har satt. Denne helt spesielle kvelden har vi derimot ikke mulighet til å tilpasse meny om du er allergisk mot fisk, skalldyr, bløtdyr eller melkeprotein. Mathensyn må vi ha i hende senest 48 timer før ankomst.
Vår mat- og drikkeansvarlig, Tor Arne, med dyktige kolleger i serveringen vil komponere gode vin-, øl- og alkoholfrie drikkeanbefalinger i samarbeid med kjøkkenet som kan kjøpes som tilvalg denne aften.
Velkommen til sjømataften, en unik matopplevelse i historiske omgivelser!
Pris: kr. 1.295,- inkl. aperitiff (inkl. billettavgift)
Billetter kjøpes her.
Firmagrupper på 9 personer eller flere bes reservere deres opplevelse direkte til post@baardshaug.no.
Inviter og del gjerne! Her er lenken til Facebook-arrangementet: Sjømataften 2025 | Facebook