Food & Beverage ansvarlig

Hva vil dine ansvars- og arbeidsområdet være?

Som Food & Beverage ansvarlig har du det overordnede ansvaret for serveringsavdelingene (restaurant, selskap, bar og servering knyttet til kurs og konferanse). Herunder blant annet IK alkohol, vaktplanlegging og attestering av timer, rekruttering og utvikling av personal, jobbe med kvalitet, samt utvikle kollegaene og hotellets serveringsområder for økt salg og lønnsomhet.

I tillegg vil du jobbe tett sammen med kjøkkensjef både på fag og personal, og påse at våre menyer, drikkeutvalg og konsepter skal være i tråd med løftene i Trøndersk Matmanifest og hotellets fokus på lokalmat fra Orkland og regionen rundt.

En stor del av arbeidshverdagen(e) dine vil bestå av å jobbe operativt i serveringen vår.

I alle deler av jobben skal det legges til rette for smart bruk og god utvikling av ressursene på hotellet, slik at hotellets gjester opplever kvalitet og godt vertskap, som igjen gir gode gjesteopplevelser. Dette skal skje på en måte som sikrer et godt, utviklende og trygt arbeidsmiljø der alle blir sett, verdsatt, akseptert og respektert. Summen av disse arbeidene skal sikre hotellet god lønnsomhet.

Hva tilbyr vi?

  • Omvendt intervju med dagens Food & Beverage ansvarlig (arbeider ut april måned)
  • Ferie i forbindelse med påske, jul og nyttår, da hotellet og Restaurant Ministeren holder stengt
  • Konkurransedyktig lønn og øvrige betingelser basert på din kompetanse og arbeidserfaring
  • Deltakelse på kjøkkenfaglige samlinger med De Historiske
  • Et profesjonelt, ordnet og godt arbeidsmiljø
  • Kompetanseutvikling
  • Vi kan være behjelpelig med midlertidig bosted i en oppstartsfase

Leve, jobbe, bo, oppdage og oppleve Orkland?

Besøk hjemmesidene www.inorkland.no og www.visitorkland.no.

Søknadsfrist og tidspunkt for tiltredelse?

Vi tar inn aktuelle kandidater til samtaler fortløpende. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.

Hvem tar du kontakt med?

Ønsker du ytterligere opplysninger som gjelder stillingen, ta kontakt med hotelldirektør Magnus Müller Lysholm på telefon 977 89 981. Skriv noen få ord og send CV til: mml@baardshaug.no