Viltaften 2025

Lørdag 1. november kl. 18.30 tar vi høsten inn i våre historiske stuer og inviterer til en smakfull viltaften på Bårdshaug Herregård.


Vårt nære samarbeid med lokale gårder, jegere og sankere sikrer oss sesongens beste råvarer fra skog, fjell, vidde, sjø og gård. Gode, kortreiste råvarer i kombinasjon med historisk atmosfære og et dyktig kjøkkenteam gir dere en matopplevelse utenom det vanlige, viltaften 2025.

Kvelden starter med servering av norsk sider som aperitiff, ledsaget av en liten appetittvekker, før vertskapet ønsker dere velkommen til bords.

En detaljert meny vil holdes hemmelig frem til månedsskiftet september-oktober, slik at vårt kjøkkenteam, ledet av Linda og Marius, har tid til å være kreative og finjustere den endelige menyen – til stor glede for deg som gjest.

Vårt vertskap og team i serveringen har bred erfaring og god kjennskap til hvordan drikke kan løfte måltidet. I tett samarbeid med kjøkkenet vil det settes sammen nøye utvalgte anbefalinger av vin, øl, sider og alkoholfrie alternativer, tilpasset kveldens meny. Disse kan kjøpes som tilvalg for å gi en helhetlig og gjennomført smaksopplevelse.

Vi har som regel mulighet til å tilpasse menyene våre til de fleste diettbegrensninger og allergier, så lenge det ikke går på bekostning av den standarden vi har satt. Denne helt spesielle kvelden har vi derimot ikke mulighet til å tilpasse meny om du vegetarianer eller er allergisk mot melkeprotein. Mathensyn må vi ha i hende senest 72 timer før ankomst.


Pris: kr. 1.395,- inkl. aperitiff (eks. billettavgift)
Sted: Den historiske herregården vis-a-vis hotellet
Tid: 18:30 – 22:30

Billetter kjøpes her: Viltaften på historiske Bårdshaug Herregård – 01.11.2025 | Bårdshaug Herregård | Kjøp billetter | Hoopla

Ønsker du å forlenge opplevelsen, tilbyr vi komfortabel overnatting både i den historiske herregården og i hotellet. Se våre overnattingsmuligheter og bestill her.


Firmagrupper på 9 personer eller flere bes reservere deres opplevelse direkte til post@baardshaug.no.