Baronesserommet
Baronesse De Spenglers værelse Bårdshaug Herregård

HERSKAPELIG OPPHOLD

Bo herskapelig i Baronesse de Spenglers værelse

Bo en natt på herskapelige Bårdshaug Herregård. Vi har satt sammen en pakke til dere med overnatting, frokost, middag og noe å hygge seg med på værelset, for en komplett opplevelse her hos oss.

I Baronesse De Spenglers værelse er du i romantiske omgivelser fra en annen tid. Baronessens værelse er vakkert og autentisk innredet, med utsikt over herregårdsparken. Det er vann på rommet, men ikke toalett og bad. Gjester får benytte det flotte herregårdsbadet i kjelleren, og det er flere toalett i herregården.

Dersom dere ønsker å bo flere netter i Orkanger, for å oppleve hva den koselige småbyen og områdene rundt har å by på, kan oppholdet enkelt kombineres med overnatting i våre moderne rom inne på hotellet. Send oss en forespørsel, så skreddersyr vi et uforpliktende tilbud til dere.

Baronesse De Spengler

Under studietiden i Sveits traff Christian Thams en ung nederlanskfødt baronesse, Sarah Sybille Francoise Atoinette Elènore Baronesse de Spengler. De giftet seg 25.august 1886, han 19 og hun 18 år gammel. Hun var en vakker, selvstendig og moderne kvinne med sans for det kunstneriske innen sang og teater. Under Thams mange selskaper på Bårdshaug var hun mest opptatt av de kulturelle innslag.

La romantikken blomstre på hotellet:  Romantisk opphold
Bo som en kongelig i herregården:  Kongelig opphold 

PRIS PER PERSON KR. 2.190,-*

*Forutsetter to personer i dobbeltrom
SEND FORESPØRSEL

Gi bort denne unike hotellpakken i gave.  Kjøp «herskapelig opphold» som gavekort her.