Hubriding Bårdshaug Herregård
Motosykkeltur Hubriding Bårdshaug Herregård
Borgstua vaskeri
Bårdshaug Dobbeltrom
Uteservering Bårdshaug
Saftig hamburger "Home made style" Restaurant Ministeren

MOTORSYKKELTUR

Har du planer om å tilbringe tid på hjul i Midt-Norge i sommer? Bårdshaug Herregård i Orkanger har tilrettelagt godt for deg som kommer kjørende på to hjul. 

Et knutepunkt

Småbyen Orkanger er et knutepunkt og handelssentrum sør for Trondheim, ved E39. Du kommer deg enkelt hit fra E6, ved å kjøre av ved Berkåk eller Klett. Fra Orkanger er det enkelt å komme seg til den vakre Trøndelagskysten, til historiske og smakfulle Trondheim eller til andre opplevelser og turistveier i Midt-Norge.

Bårdshaug Herregård er et historisk hotell, kjent for en trivelig atmosfære og god mat. Her kan du overnatte og slappe av i trygge og gode omgivelser. Det er komfortabelt å komme kjørende til Bårdshaug Herregård. Kommer du på motorsykkel og sommerværet ikke har vist seg fra sin beste side, kan du henge opp dressen og sette sko og hansker til tørk på elektriske tørkeapparat i Borgstua. Høytrykksspyler og vaskemidler finner du også i Borgstua, hvis kjøretøyet skulle trenge en vask.

Når du er her

Bårdshaug Herregård er et godt sted å slappe av. Hotellet har en hyggelig lobby og et solfylt uteområde, hvor det er mulig å samles med en kopp kaffe eller noe godt i glasset. Rommene er utstyrt med komfortable senger, som inviterer til ei god natts søvn. En god frokost og et varmt smil er inkludert.

I tilknytning til hotellet finner du den historiske herregården fra 1905. Personalet på Bårdshaug Herregård kjenner historien, og gir deg gjerne en liten innføring. En annen spennende severdighet i umiddelbar nærhet er Thamspaviljongen. Det er mye fint å se og oppleve med utgangspunkt i Bårdshaug Herregård – ta en titt på hotellets hjemmeside og la deg friste. Hotellet leier også ut elsykler i sommersesongen, for den som vil ta seg rundt på de fine turstiene i Orkanger.

For å komme til Orkanger og Bårdshaug Herregård

Fra sør langs E6. Sving av på Berkåk og følg FV700 og RV65. Turen fra Berkåk til Orkanger tar rundt 1 time og 15 minutter. Veien går i kultur og naturlandskap, langs elva Orkla. Løkken er et interessant sted å stanse.

Fra nord langs E6. Sving av på Klett og følg E39 og FV800. Fra Klett til Orkanger tar det rundt 45 minutter hvis du kjører FV800 langs fjorden, og noen minutter mindre hvis du velger E39. Ved godvær anbefales FV800.

Kjører du E39 i retning Trondheim, passerer du Orkanger – alt du må gjøre er å huske å svinge av.

PRIS PER PERSON FRA KR. 975,- /natt

Se oversikt over forskjellige rom her.

SEND FORESPØRSEL