Baronesserommet Bårdshaug Herregård

BRYLLUP

Store anledninger – eventyrlige omgivelser

Bårdshaug Herregård er med sin herskapelige atmosfære og romantiske omgivelser et utmerket sted for et vellykket bryllupsarrangement. Vi har lang erfaring i å planlegge og gjennomføre bryllup. Alle bryllup er unike – slik som dere. Sammen skaper vi den perfekte rammen rundt deres store dag.

Bryllup i den herskapelige herregården

Den vakre herregården, bevart i all sin prakt siden starten på 1900-tallet, er som skapt for et romantisk bryllup. Selve middagen gjennomføres i spisestua eller biblioteket, og alle de historiske stuene kan bli til deres disposisjon. Overnatting i Baronesse Spenglers værelse eller Kongerommet gjør opplevelsen komplett. For middagsselskap opp til 40 personer.

Bryllup i den flotte festsalen

Festsalen blir en vakker ramme rundt bryllupsselskapet deres. I tillegg har dere nærheten til lobbyområde, jaktbaren og vårt flotte uteområde. For middagsselskap opp til 110 personer.

Uformell og festlig stemning i jaktbaren

Jaktbaren er perfekt for «kvelden før»-arrrangement og som et supplement til festsalen og herregården. Musikkanlegg, bar og dansegulv gjør jaktbaren populær for bryllupsfesten.

Utendørs arrangement

Området mellom herregården, borgstua og hotellbygget kalles borggården. Dette er et utsøkt og intimt sted for selve vielsen. Vi pynter etter ønske, legger ut rød løper og arrangerer på best mulig måte for gjestene. Dere gir hverandre deres ja. Vi kan også ordne til vielse i herregården eller i herregårdsparken.

Utenfor festsalen, mot stasjonsbygningene, finner dere vår hyggelige bakgård. Her har vi et fint, møblert uteområde med parasoller og varme, som holder dere tørre og varme, dersom trønderværet ikke skulle vise seg fra sin aller beste side. Perfekt for «kvelden før»-arrangement eller som et supplement til festsalen og herregården en fin sommerkveld.

Vi har gjennomført noen flotte bryllup i selskapstelt i herregårdsparken, og setter dere gjerne i kontakt med vår leverandør av selskapstelt. Til ønsket antall personer i parken for gjennomføring av vielse, bespisning, «kvelden før-arrangement» eller selve bryllupsfesten.

Kontakt oss for et pristilbud

Et bryllup hos oss vil selvsagt variere i pris ut fra de valgene dere gjør. Dere får en dedikert kontaktperson som sammen med dere går gjennom budsjett, deres ønsker og hva vi kan tilby. Til slutt setter vi opp et tilbud slik at dere har full kontroll over kostnadene denne dagen.

Vår kompetanse og erfaring

Vi har lang erfaring i å arrangere bryllup. Hvert år har vi gleden av å bistå flere brudepar på veien til bryllupet og på selve bryllupsdagen. Her jobber bryllupskyndige personer som er oppriktig interessert og engasjert i deres bryllup. Sammen vil vi sørge for at dere får en uforglemmelig feiring her på Bårdshaug Herregård.

Vi gir dere gjerne et uforpliktende tilbud på bryllup hos oss!

SEND FORESPØRSEL

Ta et avbrekk fra hverdagen og få en forsmak på den store dagen:  Romantisk opphold