Laksefiske

Hyggelig laksefiske i Orkla

I en av Norges beste lakseelver Orkla, finner vi Bårdshaug Herregårds private fiskevald Fandrem 1 og Gjelørene. Valdet ligger 3 km fra hotellet i naturskjønne omgivelser og den rause elvebredden er møblert med gapahuk og benker. Her skreddersyr vi gjerne opplegg for deg eller din gruppe. En kveld oppe i elva kan være akkurat det hyggelige avbrekket ute i frisk luft, som gjør oppholdet her på Bårdshaug Herregård komplett.

Fandrem 1 og Gjelørene er tosidig og er tilgjengelig med bil på begge sider. Størrelsen på valdet og elvebredden gjør at det egner seg godt for opp til 6 fiskere. For våre gjester i valdet som samtidig bor på hotellet har vi mulighet til å tilrettelegge for ved til bålplass og kullgrill med tilbehør mot et tillegg, slik at alt er lagt til rette for en fin naturopplevelse. Vi har og mulighet til å tilrettelegge for take-away og catering til valdet for boende gjester.

Kanskje ønsker du også å bruke en «kjentmann», som kan vise vei, hjelpe til med utstyret, kleppe fisken, ta bilder og fortelle litt om elva og Orkland.

Vi gir deg et uforpliktende tilbud på en opplevelse i elva etter dine ønsker.

  • Fra 1. juni – 31. august
  • For 1 – 12 personer
  • Døgnkort i valdet kr. 600,-*
  • Eksklusiv leie av valdet kr. 3250,- per døgn
  • Kjentmann kr. 2.850,- for en time. Kr. 950,- per time per påstartede time utover en time. Må forhåndsbestilles.
  • Ved eksklusivt leie, må betaling gjøres i løpet av 14 dager etter bestilling

Kan vi friste med overnatting i de historiske stasjonsbygningene, gode måltider og fiske? Sjekk ut vår hotellpakke Laksefiskeren