Stasjonsbygningene på Bårdshaug Herregård

PÅ REISE MED DINE KJÆLEDYR?

Det er ingen grunn til å la familiens beste venn være igjen når resten av familien drar på ferie.

Gjestene våre er hjertelig velkomne til å ta med kjæledyret sitt hos oss. Vi tilbyr stasjonsrommene våre for gjester som ønsker dette. Her kan du parkere rett utenfor døra til rommet deres, og har med det direkte utgang fra rommet deres til hotellets egne uteområder. Og 2-minutters gange fra Orklaparken

Du kan få låne egen mat- og vannskål til og ha på rommet av oss ved behov. Ekstra håndkle til hunden får du selvfølgelig ved forespørsel til resepsjonen.

Kostnad for å ta med seg hunden eller katten sin medfører et tillegg på kr. 300,- per natt. Førerhund er selvfølgelig tillatt uten tillegg i pris.

Tips:

  • Ta kontakt med oss på forhånd, og bestill direkte til oss eller via hotellets egen hjemmeside når du ønsker og ha med hunden din.
  • Bestiller du via sider som f.eks. Hotels.com, Booking.com eller Expedia vil vi ikke få eller motta beskjed om at du ønsker og ha med hund.
  • Vi setter pris på om du har med et reisebur som hunden er i, når dere ikke er sammen med den eller når dere sover.
  • Heng opp et «ikke forstyrr» skilt på døren hvis hunden er alene en stund, så slipper både hund og våre renholdere bli overrasket.

En kort spasertur unna ligger Orkdal Dyresenter som har butikken Buddy og Evidensia dyreklinikk

Les mer om de historiske stasjonsbyhningene her.

SEND FORESPØRSEL