Julens á la Carte meny
Menyen gjelder fra 24. november –  21. desember 2023
FORRETTER

LAKS FRA FRØYA

Røkt i vårt eget røkeri, smakt til med Thamsakevitt og safran Hjemmebakt flatbrød og dillaioli

Kr. 155,-

(Allergener: hvete, laktose, fisk, egg)

***

GRAVET OKSE FRA RENSKLEIV GÅRD PÅ SOLBU

Syltet rødkål og honningvinaigrette

Kr. 145,-

(Allergener: laktose, fisk, sulfitt)

***

HOVEDRETTER

KVEITE FRA TRØNDELAG 

Smørsaus, langtidsbakt tomat, grillet sjalottløk, Pommes Anna fra Solhus Gård

Kr. 425,-

(Allergener: laktose, fisk)

***

REINSDYRSKANK FRA RØROS

Rosenkål, selvplukket sopp, gresskar fra Landrø Lensvik, poteter fra Solhus Gård

Kr. 425,-

(Allergener: laktose)

***

LUTEFISK

Hjemmerøkt bacon, ertepurè, lokal lefse, poteter fra Solhus Gård

Kr 535,-
2 serveringer inkludert.

(allergener: fisk, egg, hvete)

***

PINNEKJØTT

Servert med rotmos, pølse fra Renskleiv Gård
Potet fra Solhus Gård

Kr. 385,-

(Allergener: laktose)

**

Ribbe

Medisterkake fra Meråker, pølse fra Renskleiv Gård, rotmos,
hjemmelaget rødkål, poteter fra Solhus Gård

Kr. 385,-

(Allergener: laktose, sulfitt)

***

DESSERT

RISKREM

Jordbærsaus med bær fra Landrø Lensvik

Kr. 115,-

(Allergener: latose, hvete)

***

MULTEISKAKE

Med sprø nøttebunn og multecoulis

Kr. 135,-

(Allergener: Hvete, laktose, mandel)

***

KONFEKTKAKE

Hjemmelaget is med smak av nellik og kanel

Kr. 125,-

(Allergener: laktose)

***

Menypakke

SPØR OSS! – Vi setter gjerne sammen en tre-fire-fem retters fra denne menyen med gode viner, regionalt øl eller gode alkoholfrie alternativer.

BARNEMENY

Flere av rettene på julemenyen kan tilbys i barneporsjon til redusert pris. Vi lager også enklere retter på bestilling.  Spør gjerne din servitør.

BORDRESERVASJON

Middagservering mandag – lørdag fra 17 – 21 i hotellets restaurant.

Ring oss for å reservere bord opp til 8 personer. For henvendelser på selskap over 8 personer må det reserveres i god tid på forhånd, ring oss på tlf. 72479900, eller legg igjen en forespørsel her. Vi tar kontakt for å bekrefte reservasjonen.

    Last ned menyen som PDF