
Menyen gjelder fra 24. november – 21. desember 2023
FORRETTER
LAKS FRA FRØYA
Røkt i vårt eget røkeri, smakt til med Thamsakevitt og safran Hjemmebakt flatbrød og dillaioli
Kr. 155,-
(Allergener: hvete, laktose, fisk, egg)
***
GRAVET OKSE FRA RENSKLEIV GÅRD PÅ SOLBU
Syltet rødkål og honningvinaigrette
Kr. 145,-
(Allergener: laktose, fisk, sulfitt)
***
HOVEDRETTER
KVEITE FRA TRØNDELAG
Smørsaus, langtidsbakt tomat, grillet sjalottløk, Pommes Anna fra Solhus Gård
Kr. 425,-
(Allergener: laktose, fisk)
***
REINSDYRSKANK FRA RØROS
Rosenkål, selvplukket sopp, gresskar fra Landrø Lensvik, poteter fra Solhus Gård
Kr. 425,-
(Allergener: laktose)
***
LUTEFISK
Hjemmerøkt bacon, ertepurè, lokal lefse, poteter fra Solhus Gård
Kr 535,-
2 serveringer inkludert.
(allergener: fisk, egg, hvete)
***
PINNEKJØTT
Servert med rotmos, pølse fra Renskleiv Gård
Potet fra Solhus Gård
Kr. 385,-
(Allergener: laktose)
**
Ribbe
Medisterkake fra Meråker, pølse fra Renskleiv Gård, rotmos,
hjemmelaget rødkål, poteter fra Solhus Gård
Kr. 385,-
(Allergener: laktose, sulfitt)
***
DESSERT
RISKREM
Jordbærsaus med bær fra Landrø Lensvik
Kr. 115,-
(Allergener: latose, hvete)
***
MULTEISKAKE
Med sprø nøttebunn og multecoulis
Kr. 135,-
(Allergener: Hvete, laktose, mandel)
***
KONFEKTKAKE
Hjemmelaget is med smak av nellik og kanel
Kr. 125,-
(Allergener: laktose)
***