Vikariat som kokk i 65 % stilling

Er du vår nye kokkevikar?

En av kokkene våre skal ut i fødselspermisjon fom. medio juni måned og i den forbindelse har vi behov for en dyktig kokk til å fylles hennes rolle på laget frem til vi stenger hotellet til jul. Forventet oppstart på vikariatet vil være medio april måned. Vikariatet vil vare tom. fredag 20. desember 2024.

Ansvarsområder / arbeidsoppgaver:

  • Produksjon
  • Frokostbuffet
  • Á la carte
  • Selskapsmenyer og øvrige menyer til spesielle anledninger
  • Hjemmelaget bakst og kaker
  • Bistå med servering og presentasjoner av menyer ved behov
  • Jobbe i henhold til hotellets strategi

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Du har lidenskap for mat og drikke
  • Du har kunnskap om råvarer og kjennskap til ulike allergier og dietter
  • Du har erfaring fra kjøkkenet
  • Du er arbeidsom og liker å få ting gjort
  • Du takler stress og hektiske arbeidsdager
  • Du ønsker å fremme regionale råvarer og matkultur

Søknadsfrist og tidspunkt for tiltredelse?

Dagens kokk forventes å gå ut i fødselspermisjon medio juni måned. Vi tar inn aktuelle kandidater til samtaler fortløpende og tiltredelse kan forventes medio april måned.

Hvem tar du kontakt med?

Ønsker du ytterligere opplysninger som gjelder stillingen, ta kontakt med kjøkkensjef Linda Bjørgan, på telefon 958 20 308. Skriftlig søknad og CV sendes til: lbjo@baardshaug.no

Hva tilbyr vi?

  • Omvendt intervju med en av kokkene våre
  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Et profesjonelt, ordnet og godt arbeidsmiljø.
  • Vi kan være behjelpelig med midlertidig bosted i en oppstartsfase.