VINTERENS MENY
Menyen gjelder fra 06. januar – 13. april 2023
FORRETTER
Dagens suppe
Kr. 135,-
(Allergener: Spør din servitør)
***
HOVEDRETTER
Pankopanert skrei fra Lofoten
Ertepuré, grillet sitron og poteter fra Solhus Gård
Kr. 405,-
(Allergener: fisk, laktose)
***
Bresert brisket av storfe fra Trøndelag
Eple, fennikel og poteter fra Solhus gård
Kr. 375,-
(Allergener: laktose)
***
Dagens hovedrett
Dagens utvalgte hovedrett
Kr. 295,-
(Allergener: Spør din servitør)
***
Herregårdsburger
Storfe fra Renskleiv Gård, syltet rødløk,
syltet rødløk, Høvding Sverre fra Orkladal Ysteri,
bacon og hjemmebakt burgerbrød
Kr. 295,-
(Allergener: laktose, hvete)
***
VEGETAR
Dagens utvalgte vegetarrett
Kr. 265,-
***
Grillet brød
med dagens utvalgte tilbehør
Kr. 185,-
(Allergener: hvete)
***
DESSERT
Crumble av høstens bær
Hjemmelaget is
Kr. 120,-
(Allergener: laktose, egg, hvete)
***
Hjemmelaget konfekt
Med blåbær fra Orkland.
Serveres med kaffe fra Langøra
Kr. 105,-
(Allergener: laktose, hasselnøtt)
***
Hjemmelaget is
av akevitt og ingefær
Kr. 115,-
(Allergener: laktose, hvete, egg)