VINTERENS MENY

Menyen gjelder fra 06. januar – 13. april 2023
FORRETTER

Dagens suppe

Kr. 135,-

(Allergener: Spør din servitør)

***

HOVEDRETTER

Pankopanert skrei fra Lofoten

Ertepuré, grillet sitron og poteter fra Solhus Gård

Kr. 405,-

(Allergener: fisk, laktose)

***

Bresert brisket av storfe fra Trøndelag

Eple, fennikel og poteter fra Solhus gård

Kr. 375,-

(Allergener: laktose)

***

Dagens hovedrett 

Dagens utvalgte hovedrett

Kr. 295,-

(Allergener: Spør din servitør)

***

Herregårdsburger

Storfe fra Renskleiv Gård, syltet rødløk,

syltet rødløk, Høvding Sverre fra Orkladal Ysteri,

bacon og hjemmebakt burgerbrød

Kr. 295,-

(Allergener: laktose, hvete)

***

VEGETAR

Dagens utvalgte vegetarrett

Kr. 265,-

***

Grillet brød

med dagens utvalgte tilbehør

Kr. 185,-

(Allergener: hvete)

***

DESSERT

Crumble av høstens bær

Hjemmelaget is

Kr. 120,-

(Allergener: laktose, egg, hvete)

***

Hjemmelaget konfekt

Med blåbær fra Orkland.
Serveres med kaffe fra Langøra

Kr. 105,-

(Allergener: laktose, hasselnøtt)

***

Hjemmelaget is
av akevitt og ingefær

Kr. 115,-

(Allergener: laktose, hvete, egg)

MENYPAKKER

SPØR OSS! – Vi setter gjerne sammen en tre-fire-fem retters fra denne menyen med gode viner, regionalt øl eller gode alkoholfrie alternativer.

BARNEMENY

Vi tilbyr reduserte posjoner til barn under 12 år til halv pris på alle retter. Vi lager også enklere retter på bestilling. Hamburger og pannekaker er populære retter. Spør gjerne din servitør.

BORDRESERVASJON

Middagservering mandag – lørdag fra 17 – 21 i hotellets restaurant.

Ring oss for å reservere bord opp til 8 personer. For henvendelser på selskap over 8 personer må det reserveres i god tid på forhånd, ring oss på tlf. 72479900, eller legg igjen en forespørsel her. Vi tar kontakt for å bekrefte reservasjonen.

    Last ned menyen som PDF