VINTERENS MENY
Menyen gjelder fra 06. januar – 13. april 2023
FORRETTER
Ramsløksuppe
Med lokale poteter fra Solhus Gård og krutonger
Kr. 135,-
(Allergener: Hvete, laktose)
***
HOVEDRETTER
Torsk
Kaperssmør, poteter fra Solhus Gård
Kr. 405,-
(Allergener: fisk, laktose)
***
Kalv fra Storkvikne Gård
Eple, fennikel og poteter fra solhus gård
Kr. 375,-
(Allergener: laktose)
***
Boeuf bourguignon
Oksegryte med storfekjøtt fra Renskleiv Gård
Kr. 365,-
(Allergener: Laktose, sulfitt, selleri, sennep)
***
VEGETAR
Dagens utvalgte vegetarrett.
Kr. 265,-
***
Fiskegryte
Fisk fra Trøndelag, med fennikel, eple
Kr. 345,-
(Allergener: laktose, fisk)
***
Herregårdsburger
Storfe fra Renskleiv Gård, syltet rødløk,
Høvding Sverre fra Orkladal Ysteri,
bacon og hjemmebakt burgerbrød
Kr.295,-
(Allergener: laktose, hvete
***
DESSERT
Crumble av høstens bær
Hjemmelaget is
Kr. 120,-
(Allergener: laktose, egg, hvete)
***
Hjemmelaget konfekt
Med blåbær fra Orkland.
Serveres med kaffe fra Langøra
Kr. 105,-
(Allergener: laktose, hasselnøtt)
***
Hjemmelaget is
av akevitt og ingefær
Kr. 115,-
(Allergener: laktose, hvete, egg)