A LA CARTE

A la carte serveres i restauranten mandag – lørdag fra 17.30-21.30.

For reservasjon av bord ring oss på 72 47 99 00, eller send oss en forespørsel:

SEND FORESPØRSEL

FORRETTER

Ukens forrett
90,-

St. Kristina skinke fra Tynset
«Skjenald» fra Orkladal Ysteri, eple – og pærekompott
105,-
*7

HOVEDRETTER

Ukens hovedrett
200,-

Laks fra Frøya
Sesongens grønnsaker, asparges, poteter og chillimajones
295,-
*3,4,7,10,12

 Herregårdsbiffen
Sesongens grønnsaker, peppersaus og ovnsbakte poteter
295,-
*7,9,12

 Confitert andelår fra Ytterøy
Gulrot – og selleripuré, balsamicobakte cherrytomater, smørkokte linser og kirsebærsaus
265,-
*1,7,9,12,14

DESSERT

Ukens dessert eller kake
90,-

Pudding av tjukkmjølk fra Røros
Hvit sjokolade, kahlúasirup og pekannøtter
120,-
*7,8,12

Sjokoladeganache
Mandelbunn og pasjonsfruktsorbet
115-
*3,7,8

Allergener: 1: Gluten 2: Skalldyr 3: Egg 4: Fisk 5: Peanøtter 6: Soya 7: Melk
8: Nøtter 9: Selleri 10: Sennep 11: Sesam 12: Sulfitter 13: Lupin 14: Bløtdyr
Vi kan tilberede allergivennlige varianter av de fleste av våre retter.
Henvend dem til deres servitør for veiledning.