A LA CARTE
A la carte serveres i restauranten mandag – lørdag fra 17.30-21.30.
For reservasjon av bord ring oss på 72 47 99 00, eller send oss en forespørsel:
FORRETTER
Ukens forrett
90,-
St. Kristina skinke fra Tynset
«Skjenald» fra Orkladal Ysteri, eple – og pærekompott
105,-
*7
HOVEDRETTER
Ukens hovedrett
200,-
Laks fra Frøya
Sesongens grønnsaker, asparges, poteter og chillimajones
295,-
*3,4,7,10,12
Herregårdsbiffen
Sesongens grønnsaker, peppersaus og ovnsbakte poteter
295,-
*7,9,12
Confitert andelår fra Ytterøy
Gulrot – og selleripuré, balsamicobakte cherrytomater, smørkokte linser og kirsebærsaus
265,-
*1,7,9,12,14
DESSERT
Ukens dessert eller kake
90,-
Pudding av tjukkmjølk fra Røros
Hvit sjokolade, kahlúasirup og pekannøtter
120,-
*7,8,12
Sjokoladeganache
Mandelbunn og pasjonsfruktsorbet
115-
*3,7,8