VÅRMENY
Serveres i restauranten alle dager fra 17-21 fra 14. april – 22. juni 2023
FORRETTER
RØKET LAKS FYLT MED
KRABBE FRA HITRA
Laks røket i hotellets eget røkeri
Kr. 125,-
(Allergener: Fisk)
***
DAGENS SUPPE
Kr. 125,-
***
HOVEDRETTER
SUKKER SALTET LAKS
FRA FRØYA
Dillolje, syltet perleløk, lodderogn
Kr. 345,-
(Allergener: Skalldyr, laktose)
***
SCHNITZEL AV KALV
FRA TRØNDELAG
Kryddersmør, bakte grønnsaker,
poteter fra Solhus Gård
Kr 375,-
(Allergener: laktose, egg)
***
DAGENS VEGETAR
Dagens utvalgte vegetarrett
Kr. 365,-
**
BRESERT BRISKET AV OKSE
FRA TRØNDELAG
Eple, fennikel og poteter fra Solhus Gård
Kr. 375,-
(Allergener: Laktose)
***
HERREGÅRDSBURGER
Storfe fra Renskleiv Gård, syltet rødløk, Høvding Sverre
fra Orkladal Ysteri, bacon og hjemmebakt burgerbrød
Kr. 295,-
(Allergener: Hvete, laktose)
***
DAGENS HOVEDRETT
Spør din servitør
Kr. 285,-
***
DAGENS TRERETTER
Kjøkkenet komponerer dagens treretter
Kr. 495,-
***
DESSERT
LUN EPLEPAI
Hjemmelaget is med hvit sjokolade
og timian
Kr. 125,-
(Allergener: Laktose)
***
OSTETALLERKEN
Lokale oster fra Orkladal Ysteri
Kr. 145,-
(Allergener: Hvete, laktose)
***