VÅRMENY

Serveres i restauranten alle dager fra 17-21 fra 14. april – 22. juni 2023

FORRETTER

RØKET LAKS FYLT MED
KRABBE FRA HITRA

Laks røket i hotellets eget røkeri

Kr. 125,-

(Allergener: Fisk)

***

DAGENS SUPPE

Kr. 125,-

***

HOVEDRETTER

SUKKER SALTET LAKS
FRA FRØYA

Dillolje, syltet perleløk, lodderogn

Kr. 345,-

(Allergener: Skalldyr, laktose)

***

SCHNITZEL AV KALV
FRA TRØNDELAG

Kryddersmør, bakte grønnsaker,
poteter fra Solhus Gård

Kr 375,-

(Allergener: laktose, egg)

***

DAGENS VEGETAR

Dagens utvalgte vegetarrett

Kr. 365,-

**

BRESERT BRISKET AV OKSE
FRA TRØNDELAG

Eple, fennikel og poteter fra Solhus Gård

Kr. 375,-

(Allergener: Laktose)

***

HERREGÅRDSBURGER

Storfe fra Renskleiv Gård, syltet rødløk, Høvding Sverre
fra Orkladal Ysteri, bacon og hjemmebakt burgerbrød

Kr. 295,-

(Allergener: Hvete, laktose)

***

DAGENS HOVEDRETT

Spør din servitør

Kr. 285,-

***

DAGENS TRERETTER

Kjøkkenet komponerer dagens treretter

Kr. 495,-

***

DESSERT

LUN EPLEPAI

Hjemmelaget is med hvit sjokolade
og timian

Kr. 125,-

(Allergener: Laktose)

***

OSTETALLERKEN

Lokale oster fra Orkladal Ysteri

Kr. 145,-

(Allergener: Hvete, laktose)

***

VÅRMENYEN i PDF-format

MENYPAKKE

SPØR OSS! – Vi setter gjerne sammen en tre-fire-fem retters fra denne menyen med gode viner, regionalt øl eller gode alkoholfrie alternativer.

BARNEMENY

Flere av rettene på menyen kan tilbys i barneporsjon til halv pris. Vi lager også enklere retter på bestilling. Spør gjerne din servitør.

Ring oss for å reservere bord opp til 8 personer. For henvendelser på selskap over 8 personer må det reserveres i god tid på forhånd, ring oss på tlf. 72 47 99 00, eller legg igjen en forespørsel her. Vi tar kontakt for å bekrefte reservasjonen.